google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Od torka, 29. septembra do srede, 1. oktobra 2015 se je v Cankarjevem domu v Ljubljani odvijal 15. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO). Že tretje leto zapored je geslo festivala: Vsi smo ena generacija!, saj želijo poudariti, da družbo skupaj soustvarjamo prav vse generacije, ki smo med seboj povezane in soodvisne.
Temeljna naloga Zveze društev diabetikov Slovenije je ozaveščanje,informiranje in izobraževanje članov in njihovih sorodnikov ter širše družbene skupnosti o sladkorni bolezni in njenih možnih posledicah...
V sredo 16.9.2015, smo se pohodniki DD Novo mesto po programu zbrali pri OŠ Grm. Napolnili smo tri avtomobile in se odpeljali do Bučke. Ker je za našo skupino cela pot prenaporna smo morali najprej urediti logistiko in
 
Za cilj našega izleta smo si tokrat izbrali Koroško. Pot nas je najprej vodila skozi Karavaški predor do Osojskega jezera. Tam smo si ogledali samostansko cerkev ob kateri je grob Mutca Osojskega – poljskega kralja Boleslava II, ki ga v svoji pesnitvi opeva tudi Anton Aškerc.
Priporočamo ogled filma o mladih diabetikih IDF Youth Leadership Camp 2015, ki je organiziran s strani IDF Europe v sodelovanju z fundacijo Bas van de Goor.
Poglej tudi
Spreminjamo sladkorno bolezen
 
Fest za tretje zivlj obd
 
Be a part...
 
IDF 2015