Cenejše cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu

Zdravstveni dom Ljubljana in Zdravstveni dom Celje tudi to jesen izvajata akcijo cenejšega cepljenja proti klopnemu meningoencefalitisu (KME) “Zdravo v naravo”. Jesen je namreč pravi čas za zaščito proti tej nevarni virusni bolezni osrednjega živčevja, da smo spomladi, ko se klopi prebudijo, pripravljeni za brezskrbno uživanje v naravi.

Akcija “Zdravo v naravo”, v okviru katere cena cepljenja znaša 20 evrov, bo tokrat potekala:

V LJUBLJANI do 30. novembra
pri vseh osebnih zdravnikih, ki delujejo v okviru Zdravstvenega doma Ljubljana. Za cepljenje se pri osebnem zdravniku naročite po telefonu, prek spletnega naročanja ali osebno v ordinacijskem času ambulante.

V CELJU
– v soboto, 18. novembra 2017, in
– v soboto, 2. decembra 2017
na Gregorčičevi 5, natančneje v prostorih nekdanje ambulante nujne medicinske pomoči poleg Reševalne postaje v ZD Celje, in sicer obakrat od 8. do 15. ure. Naročanje na cepljenje v Celju ni potrebno.

Nekoliko več informacij najdete v priloženem obvestilu in v veliko pomoč bi bilo, če vabilo posredujete tudi svojim članom oziroma enotam v sestavi vaših organizacij. Informacije o možnosti cenejšega cepljenja lahko objavite tudi na svojih spletnih straneh in na družbenih omrežjih.

Najlepša hvala za vašo pomoč pri obveščanju in prav lep pozdrav,

Špela Verbič Miklič
Studio Pepermint