Nada
Nova lokacija Dr. Janeža
Posted 01 December 2008 - 02:55 PM
Nada
Posted 01 December 2008 - 03:55 PM
Nazorjeva je prava ulica in tam boš najdla vse, kar rabiš, da urediš z njim.
To je vmes med Banko Slovenije in Hotelom Union in je zaprta za promet, ker je tam dovoljeno smoa za peš?e in VIP goste.
Parkirat bo treba v garažni hiši ali pa iz staciona peške ene petnjast minu in si pri njem,
Me pa ?udi, da ti ni sestra povedala to?nega naslova ???
Posted 02 December 2008 - 12:22 AM
Kako najti vhod? Upam, da so zdaj že postavili tablo... prejšnji teden je še ni bilo in je bilo iskanje pravi podvig. Da ne omenjam tega, da so delavci razbijal vhod in me je dr. Janež prišel iskat v recepcijo hotela, da sva šla skozi hotelski blodnjak, in ?ez dvoriš?e, ter skozi stranski vhod. Mi je blo ful smešno, k se je režal da ne bi smela tem hodit.
Uglavnem. ?e veš, kje je gledališka pasaža (MGL), ki povezuje ?opovo z Nazorjevo, potem ne bo noben problem. Pri pasaži je zlatarna in zraven nje so steklena vrata s stopniš?em. To je to. Po štengah navzgor v mislim da drugo nadstropje... pa sej je zihr ozna?eno.
Upam, da sem kaj pomagala.
Imajo pa zelooo luštno urejeno. Svetlo, moderno opremljeno, steklena soba za edukacije... še kav? sem vidla in zgleda ful komot (boš povedala, ?e boš morala ?akat na vrsto).
Edited by Biks, 02 December 2008 - 12:25 AM.
Posted 02 December 2008 - 07:14 PM
oz. a ima preglede še vedno na KC'ju?
Posted 02 December 2008 - 11:00 PM
oz. a ima preglede še vedno na KC'ju?
Ob ponedeljkih ima še vedno ambulanto na polikliniki. Sej si to mislil, ane?
Posted 03 December 2008 - 10:26 AM
In zakaj je potem šel na novo lokacijo, ?e ima ambulanto še vedno na polikliniki. Se mi zdi, da bi bilo ceneje in bolješe za vse njegove paciente, ?e bi imel še eno ambulanto, kar na polikliniki in bi bilo manj logistike ter seveda manj stroškov in manj letanja naokrog.
Potem, ko narediš pregled na Nazorjevi v podhodu moraš z recepti v prvo lekarno in ker vemo, da za nas slakdorne robe ni v vsaki lekarni( dobijo ?e naro?iš posebej, ampak je treba ?akati dan ali dva) si spet primoran iti nazaj na njegoševo pri KC v tamkajšno lekarno, da te oskrbijo s pripomo?ki.
Posted 03 December 2008 - 02:29 PM
Raf, kaj pa tebi ni jasno?
Zdaj ne bo ?isto ni? druga?e, kot je bilo. Redne kontrole bodo še vedno na Polikliniki. Edina stvar, ki se je spremenila je to, da enota za FIT terapijo ni ve? na oddelku v 6. nadstropju KCja, temve? na Nazorjevi (in ne v pasaži ampak pri pasaži!) Nimam pojma, kam bi po jo pa tvoje lahko stla?l - v KCju je itak vedno ve?ja prostorska stiska in tista sobica v 6. štuku je bila ?ist premajhna.
V primeru da si na FIT edukacijah, imaš priklop na ?rpalko, probleme s cukri al pa ?e bi blo fajn potegnit podatke dol s ?rpalke... pa? greš na Nazorjevo.
Sicer pa lekarni v centru sploh nista tako slabo založeni kot si domišljaš. Jaz sem vedno dobila vse, kar sem potrebovala.
Posted 03 December 2008 - 02:33 PM
Raf, kaj pa tebi ni jasno?
Zdaj ne bo ?isto ni? druga?e, kot je bilo. Redne kontrole bodo še vedno na Polikliniki. Edina stvar, ki se je spremenila je to, da enota za FIT terapijo ni ve? na oddelku v 6. nadstropju KCja, temve? na Nazorjevi (in ne v pasaži ampak pri pasaži!) Nimam pojma, kam bi po jo pa tvoje lahko stla?l - v KCju je itak vedno ve?ja prostorska stiska in tista sobica v 6. štuku je bila ?ist premajhna.
V primeru da si na FIT edukacijah, imaš priklop na ?rpalko, probleme s cukri al pa ?e bi blo fajn potegnit podatke dol s ?rpalke... pa? greš na Nazorjevo.
Sicer pa lekarni v centru sploh nista tako slabo založeni kot si domišljaš. Jaz sem vedno dobila vse, kar sem potrebovala.
Zdravo,
Torej pridejo do dr. Janeža samo tisti, ki se odlo?ijo na novo za FIT program, na novo izbrani in odlo?eni za ?rpalko.
Ostali, torej taki, ki že imamo ?rpalko in imamo obi?ajno in dolo?eno in prilagojene zadeve dokaj v redu, prihajamo na Polikliniko po obi?ajnem urniku kakor je ?lovek naro?en.
Sre?no
Posted 03 December 2008 - 10:53 PM
Edited by RAF, 03 December 2008 - 10:54 PM.
Posted 03 February 2009 - 10:29 AM
Zamudnica se javlja. Dr. Janeža sem našla in dokaj hitro, vendar ?isto slu?ajno, ker je tam polno kafi?ev sem vprašala za petko in sem bila tam. ?akala nisem ?isto ni?, samo ena gospa je bila in ?ez minutko pa se je doktor posvetil meni. Vše? mi je bilo, ker sem imela ob?utek, da nisem v ordinaciji in sploh gospod doktor ni bil niti v halji, orhideje in sploh super sproš?eno vzdušje. Sedaj imam dvajsetega da vidimo kaj z mano in mojimi neurejenimi cukri. Zadnji? je v službi bila panika, ker sem imela tako mo?no hipo 1.9 in sem jedla prišla do 3.0 potem pa spet dol 2.5 sem pošteno prestrašila sodelavke in sodelavce. Sedaj bi morala poklicati vendar ne vem kdaj je najbolj primerno, da doktorju povem rezultate.
Z željami za en lep dan pošiljam primorske pozdrave.
Nada
#12 Gost beta1 *
Posted 05 March 2009 - 10:16 AM
Posted 05 March 2009 - 01:13 PM
Imajo pa tudi stacionarno številko. Pokli?i v KC na oddelek za diabetes in vprašaj zanjo. Zagotovo ti jo bodo dali.
#14 Gost beta1 *
Posted 06 March 2009 - 08:41 AM
Imajo pa tudi stacionarno številko. Pokli?i v KC na oddelek za diabetes in vprašaj zanjo. Zagotovo ti jo bodo dali.
Nerabim njegove osebne številke. Ho?em poklicat v ordinacijo. Mi lahko, kdo da direktno številko ordinacije, ker se mi res neda klicat pa spraševat.
Posted 06 March 2009 - 03:31 PM
Posted 07 March 2009 - 06:43 PM
#18 Gost beta1 *
Posted 01 April 2009 - 10:56 AM
Me pa zanima, kako ste zadovoljni z diabetogom g. Janežem. Zaenkrat sem slišal samo dobre stvari. Si vzame dovolj ?asa za pacienta? Ali napiše dovolj materiala?
Posted 01 April 2009 - 02:45 PM
Posted 02 April 2009 - 06:52 AM
Me pa zanima, kako ste zadovoljni z diabetogom g. Janežem. Zaenkrat sem slišal samo dobre stvari. Si vzame dovolj ?asa za pacienta? Ali napiše dovolj materiala?
K dr. Janežu hodim že kar nekaj ?asa, napiše vse kakor je potrebno in po predpisih. Vzame si dovolj ?asa za pacienta.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users