najprej en lep pozdrav,
rad bi si priskrbel en glukometer, najbolje Ascensio Contour, saj imam zanj že lancete in testne listi?e. slu?ajno kdo ve kje bi se ga dalo dobiti ali pa vsaj kupiti. vem da ga prodajajo(Ascensio Contour) v nekaterih specializiranih trgovinah, samo stane okoli 70 evrov. še enkrat naj povdarim da ne rabim nobenega cd-ja, listi?ev, lancet, ampak samo aparat.
tudi ?e ima kdo aparat odve?(da jih ima ve? in ga ne potrebuje) bi bil vesel ?e bi se lahko nekako zmenila(lahko pla?am)...
LP
g javascript:emoticon(':unsure:')javascript:emoticon(':)')
glukometer
Started by 24than, Jan 22 2009 03:44 PM
5 replies to this topic
Posted 22 January 2009 - 03:44 PM
Posted 22 January 2009 - 06:15 PM
QUOTE(24than @ Jan 22 2009, 03:44 PM)
najprej en lep pozdrav,
rad bi si priskrbel en glukometer, najbolje Ascensio Contour, saj imam zanj že lancete in testne listi?e. slu?ajno kdo ve kje bi se ga dalo dobiti ali pa vsaj kupiti. vem da ga prodajajo(Ascensio Contour) v nekaterih specializiranih trgovinah, samo stane okoli 70 evrov. še enkrat naj povdarim da ne rabim nobenega cd-ja, listi?ev, lancet, ampak samo aparat.
tudi ?e ima kdo aparat odve?(da jih ima ve? in ga ne potrebuje) bi bil vesel ?e bi se lahko nekako zmenila(lahko pla?am)...
Glede na to, da je denar pri tem poslu itak v listi?ih, je velika verjetnost, da ti dajo sam glokometer kar zastonj (ali pa npr. staro za novo ali kaj podobnega). Pokli?i kar na Zaloker&Zaloker (http://www.zaloker-zaloker.si/) in povprašaj...
M
Posted 24 January 2009 - 02:39 PM
sem jih kontaktiral na mail, pa so mi ogovorili, da imajo trgovino in da se aparat pri njih da kupiti samo v kompletu(70 evrov).
Še kakšna ideja?:(
Posted 24 January 2009 - 09:48 PM
Z&Z slabo dela posel, ?e dobiš tak odgovor.
Posted 26 January 2009 - 08:00 AM
QUOTE(24than @ Jan 24 2009, 01:39 PM)
sem jih kontaktiral na mail, pa so mi ogovorili, da imajo trgovino in da se aparat pri njih da kupiti samo v kompletu(70 evrov).
Vzemi drug aparat ali Rochov,ali Johnson. Listke pa podari enemu drugemu diabetiku, ki ta aparat še uporablja, lahko se zmeniš, da ti do kontrole, ali dajo ali pa posodijo listi?e.
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 29 January 2009 - 05:52 PM
Imam na voljo nerabljen glukometer One Touch Ultra Easy proizvajalca Johnson & Johnson. Klikni na moje ime in mi pošlji osebno sporo?ilo, pa se lahko zmeniva za predajo.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users