Jump to content

Sladice za diabetika na inzulinski terapiji

• You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 Pacificus

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 25 posts
  • Zanimanja:Glasba, literatura, filozofija, verstva, politika...

Posted 19 August 2005 - 07:05 AM

SS.gif Kot totalni 'greenhorn' med diabetiki in to že koj na startu na inzulinski terapiji, in kot nekdanji sladokusec, ki mu je prav odpoved sladicam praktično najtežja, - bi rad dobil kakšen dokaj domač in preprost recept za kakršno koli spodobno sladico, primerno za diabetike.

Obstaja mnogo sicer uporabnih receptov, toda izkušnje mi povedo, da so najboljši tisti recepti, ki krožijo od ust do ust.

Čez dober teden imamo v družini ohcet, pa bi žena rada 'presenetila' mene in ostale povabljene diabetike na svatbi s kakšnim posebnim pecivom.

Že vnaprej se zahvalim za kakšen uporaben nasvet. Obljubim, da bomo posredoval tudi kaj kontra, če bo seveda koga to zanimalo - to v zvezi z recepti seveda izključno ob pomoči moje žene! trance_40_thumbup.gif

Lep pozdrav vsem! trance_27_notworthy.gif

Z veseljem čakam na kakšno posebno presenečenje! trance_34_sleepy.gif
Lep pozdrav vsem!

Pacificus, l.r.

Jn 13,34:
Novo zapoved vam dam, da se ljubite med seboj! Kakor sem vas jaz ljubil, tako se tudi vi ljubite med seboj!

#2 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 19 August 2005 - 03:06 PM

nekaj receptov smo že zbrali Tukaj

smile.gif trance_41_w00t2.gif
Lp, Blaž

#3 animal_loverka-Pia

Legenda

• Clani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 posts
  • Zanimanja:živali glasba....

Posted 10 March 2006 - 10:26 AM

QUOTE(Pacificus @ Aug 19 2005, 07:05 AM)
SS.gif Kot totalni 'greenhorn' med diabetiki in to že koj na startu na inzulinski terapiji, in kot nekdanji sladokusec, ki mu je prav odpoved sladicam praktično najtežja, - bi rad dobil kakšen dokaj domač in preprost recept za kakršno koli spodobno sladico, primerno za diabetike.

Obstaja mnogo sicer uporabnih receptov, toda izkušnje mi povedo, da so najboljši tisti recepti, ki krožijo od ust do ust.

Čez dober teden imamo v družini ohcet, pa bi žena rada 'presenetila' mene in ostale povabljene diabetike na svatbi s kakšnim posebnim pecivom.

Že vnaprej se zahvalim za kakšen uporaben nasvet. Obljubim, da bomo posredoval tudi kaj kontra, če bo seveda koga to zanimalo - to v zvezi z recepti seveda izključno ob pomoči moje žene! trance_40_thumbup.gif

Lep pozdrav vsem! trance_27_notworthy.gif

Z veseljem čakam na kakšno posebno presenečenje! trance_34_sleepy.gif

View Post

peči normalno pecivo samo da daš na mesto sladkorja fruktozo..
I love animals and animals love me.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users