Pozdravljeni! Na naslovu http://www.sport-sezana.com/ dobite vse informacije. Letos bom preizkusil 21 km krog. Na zgornji strani sem si ogledal film?ek, ki dokazuje, da se ta krog da skleniti v slabih petih minutah (seveda ne peš). Da se le jota ne bo ?isto ohladila do povratka v cilj, pa bo. Ojuna?ite se. Tudi 8 km krog je super, pa še za otroke dobro poskrbijo. Se vidimo.
Darko
Sežana ponovno vabi
Started by Darko, Feb 24 2009 04:14 PM
5 replies to this topic
Posted 24 February 2009 - 04:14 PM
Posted 01 March 2009 - 06:21 PM
darko že v niskem štartu.
jaz grem tud sam letos grem bolj turista špilat in bom vzel tekmo na 8 km , kot en krajši joging, ker sem v fazi intezivnih baznih treningov in ne smem resno lavfat dalših razdalj.
Posted 23 March 2009 - 02:55 PM
Kako je bilo na maratonu?Vreme je bilo lepo ?e odmislimo burjo ki vas je sigurno malo prevetrila,upam da ste se imeli lepo sem kar malo =nevoš?ljiva=ker se sama nisem mogla udeležit sem šla na operacijo sive mrene no pa drugi? se mogo?e vidimo lep pozdrav.
Posted 24 March 2009 - 08:00 AM
QUOTE(zvezdica @ Mar 23 2009, 02:55 PM)
Kako je bilo na maratonu?Vreme je bilo lepo ?e odmislimo burjo ki vas je sigurno malo prevetrila,upam da ste se imeli lepo sem kar malo =nevoš?ljiva=ker se sama nisem mogla udeležit sem šla na operacijo sive mrene no pa drugi? se mogo?e vidimo lep pozdrav.

Sežana je v celoti uspela.
Vreme je bilo IDEALNO. Kaj takega še v risanki ne vidiš. V zadnjih petih letih je vsaki? pihalo kot za stavo, v nedeljo pa skoraj brezveterje. Malo me je celo sonce ožgalo. Nisem ra?unal, da bi se moral namazati. Fotoaparat sem pozabil doma, tako da svoje produkcije nimam, je pa nekaj materiala na spletni strani
http://www.sport-sezana.com/maraton2009/
?as, ki sem ga dosegel, je zame odli?en (Darko 2:02:41 2:00:50 ). Še malo, pa bo manj kot dve uri. Naslednji tek bo tek trojk v Ljubljani. Prijavite se, da nas bo ve?. Bomo tekli ?isto rekreativno.
LP
Darko
Posted 24 March 2009 - 08:17 AM
Super Darko ?estitam,mogo?e se pa le vidimo v Ljubljani.
Posted 26 March 2009 - 10:39 AM
QUOTE(zvezdica @ Mar 24 2009, 08:17 AM)
Ja, bi bilo krasno. Glavni organizator za naše društvo je Raf. Pravkar se trudi z nabavo dresov, ki jih bomo sofinancirali sami oziroma bo on kaj ve? povedal. Ker so popusti pri ve?jih koli?inah ve?ji, bi se spla?alo še malo naokrog pozanimat, kdo bi še šel v ta projekt. Je pa treba z Rafom kontaktirat.
LP
Darko
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users