Jump to content

Cenzura da ali ne?

• You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

#1 RAF

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 09 March 2009 - 11:07 AM

Informacije so bile objavljene v ?lanku Grenka sopotnica za vse življenje v prilogi Naše zdravje.
So še druge stvari objavljene v tem ?lanku, ki jih bi lahko komentiral ampak jih ne bom, ker niso tako pomembne.,.Zmotil me je njabolj ravno ta del ?lanka, ki govori o prekriti cenzuri tega foruma.
Sedaj sprašujem kaj je res, oziroma ali kdo govori v svojem imenu in si prisvaja zasluge drugih.
Sprašujem ravno zato, ker sem mnenja, da tukaj ne pišemo stvari ,ki so neresni?ne, ampak samo svoja dejstva in izkušnje, ki se v?asih tudi razlikujejo od uradnih zaznamkov.

user posted image

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 09 March 2009 - 12:32 PM

Seveda tukaj pišemo le napodlagi svojih izkušenj in prav da se stvari pokomentirajo saj ima vsak ?lovek nekaj posebnega in seveda tudi izkušnje so razli?ne v osnovi pa le vsak nekaj najde zase meni je vše? in rada prebiram te komentarje vedno kaj najdem zase koristnega.
v?asih so mogo?e kakšne stvari malo nerodno napisane ampak s pravo mero strpnosti se tudi to razume pa lep dan še naprej in veliko lepih pomladnih užitkov saj je življenje tako prekratko da bi kazili s takimi pomisleki. trance_40_thumbup.gif trance_19_hmm.gif smile.gif

#3 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Zanimanja:Motociklizem

Posted 09 March 2009 - 07:05 PM

Na tem forumu cenzure ni, brišemo samo spamerje oz. bote. JE pa res, da je ta forum zaprt in moram vsakega ro?no potrditi, da lahko piše po njem. Ampak to smo naredili, da se izognemo botom, ki reklamirajo neprimerne strani.
Lp, Blaž

#4 _M_

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted 09 March 2009 - 08:00 PM

Hmmm... najbrž se te trditve v ?lanku o "strokovni komisiji" nanašajo na spletno stran www.diabetes-zveza.si in ne toliko na ta forum. Je pa res malo dvoumno napisano...

#5 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts

Posted 09 March 2009 - 08:58 PM

Se mi je zdelo, da ni cenzure vsaj jaz je še nisem zasledil pri svojih vpisih. Bo treba to gospo Judito malo po zdravju vprašati, da se izjasni kaj to?no je mislila in ali jo je rekla kot fizi?na osebal ali kot predstavnica svojega društva.

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 10 March 2009 - 08:44 AM

Mogo?e je pa gospa le malo preve? površna,?e bi se malo bolj potrudila bi lahko zasledila da res ni cenzure,prav pa je da žaljive sestavke le ?rtajo kar je pa tudi vprašljivo kaj je za koga žaljivo,mogo?e se le nerodno izraža.Lep dan še naprej pa veliko novih prispevkov. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#7 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 10 March 2009 - 10:29 AM

QUOTE(RAF @ Mar 9 2009, 10:07 AM)
Informacije so bile objavljene v ?lanku Grenka sopotnica za vse življenje v prilogi Naše zdravje.
So še druge stvari objavljene v tem ?lanku, ki jih bi lahko komentiral ampak jih ne bom, ker niso tako pomembne.,.Zmotil me je njabolj ravno ta del ?lanka, ki govori o prekriti cenzuri tega foruma.
Sedaj sprašujem kaj je res, oziroma ali kdo govori v svojem imenu in si prisvaja zasluge drugih.
Sprašujem ravno zato, ker sem mnenja, da tukaj ne pišemo stvari ,ki so neresni?ne, ampak samo svoja dejstva in izkušnje, ki se v?asih tudi razlikujejo od uradnih zaznamkov.

user posted image

View Post

RAF pozdrav

Tako, kot ti je odgovoril urednik. Na tej strani cenzure ni.

Tudi za neko strokovno komisijo, ki naj bi bedela nad tem na Zvezi ne poznam.

Kar delajmo uspešno naprej in se ne ozirajmo na mogo?e neko samopromocijo dolo?enih oseb, (bom povedal v tujem jeziku, ker naš prevod ni tako dober)
Neki ljudi so jaki na rje?ima, ampak, but,,

trance_40_thumbup.gif trance_27_notworthy.gif trance_21_laughing1.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#8 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts

Posted 10 March 2009 - 11:00 AM

Se mi je zdelo ,da ta oseba malo meša pojme in dejstva. trance_17_emot-angel.gif
Škoda, ker prej ni preverila na zvezi in pri urednku te strani, kja sploh drži, ker je s to izjavo naredila ve? škode, kot koristi.
Mog?e je pa novinarka zadeve pomešala in je s to izjavo mislila na razmere v njenem društvu. tongue.gif

#9 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 10 March 2009 - 04:37 PM

No pa smo tam saj v?asih novinarji res stvari malo pomešajo in kaj dodajo po svojem okusu pa nastane ena velika zmešnjava samo mi se ne damo le tako naprej in ?im ve? zanimivih tem pa lep dan še naprej. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif smile.gif

#10 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 10 March 2009 - 05:56 PM

K--- g---- novinarje. Pišejo tak vse povprek.

To je ?isto od posameznika odvisno, ali bo se hotel prijavit na forum ali ne. Kaj majo zdaj tu novinarji vmes? Naj raje napišejo kaj bolj pametnega, da si bomo lahko diabetiki kaj pomagali.

#11 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts

Posted 10 March 2009 - 09:19 PM

da boste videli še ostale neto?nosti in dezinformacije sem poskenirla še ostale dele tega ?lanka in bo celota zgledala še veliko bolj ?.........
http://www.shrani.si/f/2T/Ho/1hZo4opk/scan0003.jpg
http://www.shrani.si/f/1s/3T/4Dm3hLU9/scan0004.jpg
http://www.shrani.si/f/2x/Pa/4r0BzqaZ/scan0005.jpg

#12 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 12 March 2009 - 11:53 AM

Beti meni se pa zdi prav da tudi take stvari predabadiramo saj le tako vidimo da se zanimamo in nam ni vseeno kaj kje napišejo,seveda imaš prav da naj raje pišemo to da bi se diabetiki lahko med sebij pomagali tudi v tem je poanta da potem za?neš o tem tudi druga?e razmišljat da nas ne peljejo žejne ?ez vodo. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users