Jump to content

Vpliv vremena

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic

#1 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 02 June 2009 - 03:37 PM

Zdaj ko se vreme tako hitro spreminja pa me zanima ali imate kakšne težave pogojene s spremembami vremena.Meni se v?asih tako ?udno vrti in sploh pred kakšno nevihto postanem zelo nemirna pa ne vem ali je to tudi odraz pri tej bolezni zanima me kakšne izkušnje imate,mogo?e sem se malo nerodno izrazila ampak v kon?ni fazi je pa smisel isti. trance_19_hmm.gif trance_19_hmm.gif

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 17 June 2009 - 10:59 AM

Zgleda da imam samo jaz težave z vremenom ali pa je to lahko tudi izgovor,?e ima kdo podobne izkušnje bi bilo lepo ?e jih skupaj delimo pa lep dan še naprej brez to?e in hudih vremenskih sprememb. trance_40_thumbup.gif trance_30_punk.gif trance_40_thumbup.gif

#3 rozmat

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 22 posts
  • Zanimanja:vse...

Posted 23 June 2009 - 07:48 PM

QUOTE(zvezdica @ Jun 17 2009, 10:59 AM)
Zgleda da imam samo jaz težave z vremenom ali pa je to lahko tudi izgovor,?e ima kdo podobne izkušnje bi bilo lepo ?e jih skupaj delimo pa lep dan še naprej brez to?e in hudih vremenskih sprememb. trance_40_thumbup.gif  trance_30_punk.gif  trance_40_thumbup.gif

View Post

jst zaenkrat ne ?utim nobenih težav v zvezi z vremenom.....

#4 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 24 June 2009 - 08:31 AM

dobro mene pa v?asih posebno zdaj ko se tako mo?ne spremembe zelo matra posebno pritisk imam tako nizek in se mi samo zeha pa najraje bi kje v kakšnem kotu zaspala da mine to grdo vreme,ampak se vseeno posilim in grem tudi v grdem vremenu hodit potem se po?utim veliko bolje pa lep dan še naprej pa ?eprav deževen. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#5 rozmat

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 22 posts
  • Zanimanja:vse...

Posted 24 June 2009 - 08:33 AM

QUOTE(zvezdica @ Jun 24 2009, 08:31 AM)
dobro mene pa v?asih posebno zdaj ko se tako mo?ne spremembe zelo matra posebno pritisk imam tako nizek in se mi samo zeha pa najraje bi kje v kakšnem kotu zaspala da mine to grdo vreme,ampak se vseeno posilim in grem tudi v grdem vremenu hodit potem se po?utim veliko bolje pa lep dan še naprej pa ?eprav deževen. trance_40_thumbup.gif  trance_40_thumbup.gif

View Post

kolk maš pritisk...jst ga mam125/80

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 24 June 2009 - 08:40 AM

Jaz ga imam ?e je vse tako kot je trba 120/70spodnji bi bil lahko malo nižji no ampak s tem še shajam,mi pade tudi zgornji na105 takrat sem pa kar malo omoti?na no vsi pravijo da je to še vedno bolje kot pa previsok pritisk vsaka tolažba prav pride. biggrin.gif smile.gif trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users