QUOTE(beta1 @ Jun 9 2009, 09:16 AM)
Moja 522ka je verzije: VER 2.3A 1.1 OB OB.
?e ima kdo novejšo 522ko in druga?no verzijo naj napiše.
Druga? pa ima moja 522ka kar enih par bugov.
1 bug: Opomnik GK ne zgine, ko si zmeriš glukozo z LINK metrom. Moreš še ro?no opomnik skenslat na ?rpalki. (Ni rešitve)
2 bug: Senzor se umeri pri vsaki izmerjeni glukozi z LINK metrom. (Rešitev: Ugasnit oddajanje metra pri tistih meritvah, ki niso za umerjanje senzorja. Potem je treba te GK vrednosti ro?no vpisat v Bolus Wizard in izbrat da ne umeri senzorja)
3 bug: Opozorilo se neda zbrisat z brezži?nim pilotom. Kar je nadležno ko si v avtu in ne moreš ustavit ter zbrisat in pogledat opozorila. Potem pa vsakih 5 min vibrira. (Ni rešitve)
Te 3 bugi mene motijo. Niso neki hudo nujni popravki. Glavne komponente ?rpalke delujejo brezhibno. Lansko leto sem tak povedal na sestanku IZ-ZIV, da so ti felerji.
Mislim, da se sploh neda flashat ?rpalke. Razen, da jo pošlješ v tovarno, pa da jo narazen vzamejo. Preko radijske frekvence (ComLINK) je READ ONLY. Sprejema pa komande od LINK metrov, daljinca in senzorja.

Nu, jz mam mal novejšo: VER 2.4A 1.1 0B 0B
Mene ob?asno moti le prvi bug. Ko mislim, da sem že izbrisala opomnik, pa mi ?rpalka spet zapiska. Drga? ga sploh ne registriram.
Kolk pogosto si pa ti meriš cukr, ko si priklopljen na senzor? Jz si ga 3x v dnevu. In ponavadi takrat zadevo tudi skalibriram. Druga?e pa lahko na link metru prekli?eš pošiljanje posami?ne meritve v pumpo (pred nanosom krvi stisneš eno izmed puš?ic na metru).
Za tretjega sploh ne vem, ker daljinca ne uporabljam. Še en kos odve?ne krame, ki bi jo vla?ila s seboj in jo izgubila. Že glukometer pozabljam, kaj šele to majhno ?rno zadevo.
Ahahaahaa.

Andy... dobra una z garažo.
Drga? je pa luškan tale novi model?ek Paradigm Veo. In verjamem, da bodo dodatne funkcije prišle še kako prav... posebno najmlajšim.
Ampak se res po?asi bližajo(bližamo) closed loop sistemu. S spodnje strani so ga že zaprli. Sam ne vem no... sem kar mal skepti?na glede tega, da bi ?ez nekaj let ?rpalka vse opravljala sama. Ne vem, ?e bi sploh hotela imeti kaj takega. Tehniki pa? ne zaupam preve?. Skos mam v glavi: kaj pa ?e gre kaj narobe in se ji sfuzla...
At night the sky is endless, even more than in your dreams..