aktivne počitnice
Started by zvezdica, Aug 09 2009 05:49 PM
8 replies to this topic
Posted 09 August 2009 - 05:49 PM
Posted 11 August 2009 - 01:39 PM
QUOTE(zvezdica @ Aug 9 2009, 04:49 PM)
Zvezdica, vsak po svoje, jaz pa kar hodim v službo, v vikendih, pa letimo iz enega konca lepe Slovenije na drugega.
Kar pa se ti?e sladkorjev, so pa ?isto OK, saj imamo toliko ?asa že sladkor, da je to vse urejeno
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 11 August 2009 - 03:16 PM
jebeš cuker, ker je bolj pomembno, da si sproš?en in potem je vse OK.
Posted 14 August 2009 - 03:52 PM
QUOTE(Alojz @ Aug 11 2009, 01:39 PM)
Zvezdica, vsak po svoje, jaz pa kar hodim v službo, v vikendih, pa letimo iz enega konca lepe Slovenije na drugega.
Kar pa se ti?e sladkorjev, so pa ?isto OK, saj imamo toliko ?asa že sladkor, da je to vse urejeno

Me veseli saj ?e si malo sproš?en in malo bolj aktiven tudi gre pa lep pozdrav.
Posted 14 August 2009 - 03:57 PM
Tako enostavno pa spet ne gre,vem da smo poleti bolj aktivni plavanje,hoja pa še kaj se najde samo mirovat ne in se predajat malodušju in pomilovanju pa tudi cuker nas potem bolj uboga,?imbolj pozitivno razmišljajte in uživajte poletje aktivno pa lep pozdrav.
Posted 25 August 2009 - 07:26 PM
No vidim da ste vsi na po?itnicah saj je zdaj na forumu bolj dolg?as.tudi prav ali dobro se naužijte in uživajte v teh poletnih dneh saj bo kmalu jesen in z njo krajši dnevi pa tudi ohladilo se bo potem pa se spet slišimo pokomentiramo o novih problemih pa lep pozdrav.
Posted 29 August 2009 - 03:11 PM
QUOTE(zvezdica @ Aug 25 2009, 07:26 PM)
No vidim da ste vsi na po?itnicah saj je zdaj na forumu bolj dolg?as.tudi prav ali dobro se naužijte in uživajte v teh poletnih dneh saj bo kmalu jesen in z njo krajši dnevi pa tudi ohladilo se bo potem pa se spet slišimo pokomentiramo o novih problemih pa lep pozdrav.

Pravzaprav je dopusta že konec. Pa ni? zato. Samo da je sladkor tak, kot mora biti. Ko enkrat spoznaš samega sebe, je prav vseeno ali si na dopustu ali pa kje drugje.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users