Jump to content

aktivne počitnice

8 replies to this topic

#1 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 09 August 2009 - 05:49 PM

trance_19_hmm.gif Kaj po?nete zdaj v tem vro?em poletnem ?asu trance_19_hmm.gif zanima ali vam kaj nagaja cuker dodajte svoje izkušnje sigurno jih imate,jaz hodi že zgodaj zjutraj v hribe in dobro prenašam tudi sladkor me kar uboga. trance_40_thumbup.gif

#2 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 11 August 2009 - 01:39 PM

QUOTE(zvezdica @ Aug 9 2009, 04:49 PM)
trance_19_hmm.gif Kaj po?nete zdaj v tem vro?em poletnem ?asu trance_19_hmm.gif zanima ali vam kaj nagaja cuker dodajte svoje izkušnje sigurno jih imate,jaz hodi že zgodaj zjutraj v hribe in dobro prenašam tudi sladkor me kar uboga. trance_40_thumbup.gif

View Post

Zvezdica, vsak po svoje, jaz pa kar hodim v službo, v vikendih, pa letimo iz enega konca lepe Slovenije na drugega.

Kar pa se ti?e sladkorjev, so pa ?isto OK, saj imamo toliko ?asa že sladkor, da je to vse urejeno trance_27_notworthy.gif trance_40_thumbup.gif

Lep dan se naprej

Alojz

#3 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 11 August 2009 - 03:16 PM

jebeš cuker, ker je bolj pomembno, da si sproš?en in potem je vse OK.

#4 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 13 August 2009 - 07:58 PM

QUOTE(RAF @ Aug 11 2009, 04:16 PM)
jebeš cuker, ker je bolj pomembno, da si sproš?en in potem je vse OK.

View Post

trance_30_punk.gif
Lp, Blaž

#5 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 14 August 2009 - 03:52 PM

QUOTE(Alojz @ Aug 11 2009, 01:39 PM)
Zvezdica, vsak po svoje, jaz pa kar hodim v službo, v vikendih, pa letimo iz enega konca lepe Slovenije na drugega.

Kar pa se ti?e sladkorjev, so pa ?isto OK, saj imamo toliko ?asa že sladkor, da je to vse urejeno  trance_27_notworthy.gif  trance_40_thumbup.gif

View Post

Me veseli saj ?e si malo sproš?en in malo bolj aktiven tudi gre pa lep pozdrav.

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 14 August 2009 - 03:57 PM

Tako enostavno pa spet ne gre,vem da smo poleti bolj aktivni plavanje,hoja pa še kaj se najde samo mirovat ne in se predajat malodušju in pomilovanju pa tudi cuker nas potem bolj uboga,?imbolj pozitivno razmišljajte in uživajte poletje aktivno pa lep pozdrav. trance_19_hmm.gif trance_19_hmm.gif smile.gif biggrin.gif trance_27_notworthy.gif trance_40_thumbup.gif

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 25 August 2009 - 07:26 PM

No vidim da ste vsi na po?itnicah saj je zdaj na forumu bolj dolg?as.tudi prav ali dobro se naužijte in uživajte v teh poletnih dneh saj bo kmalu jesen in z njo krajši dnevi pa tudi ohladilo se bo potem pa se spet slišimo pokomentiramo o novih problemih pa lep pozdrav. trance_27_notworthy.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#8 Darko

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 12 posts

Posted 29 August 2009 - 03:11 PM

QUOTE(zvezdica @ Aug 25 2009, 07:26 PM)
No vidim da ste vsi na po?itnicah saj je zdaj na forumu bolj dolg?as.tudi prav ali dobro se naužijte in uživajte v teh poletnih dneh saj bo kmalu jesen in z njo krajši dnevi pa tudi ohladilo se bo potem pa se spet slišimo pokomentiramo o novih problemih pa lep pozdrav. trance_27_notworthy.gif  trance_40_thumbup.gif  trance_40_thumbup.gif

View Post

Pravzaprav je dopusta že konec. Pa ni? zato. Samo da je sladkor tak, kot mora biti. Ko enkrat spoznaš samega sebe, je prav vseeno ali si na dopustu ali pa kje drugje.

#9 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 04 September 2009 - 10:40 AM

QUOTE(Darko @ Aug 29 2009, 03:11 PM)
Pravzaprav je dopusta že konec. Pa ni? zato. Samo da je sladkor tak, kot mora biti. Ko enkrat spoznaš samega sebe, je prav vseeno ali si na dopustu ali pa kje drugje.

View Post

Tudi jaz mislim tako samo da smo zdravi pa je. trance_19_hmm.gif trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users