Vpliv nove gripe na diabetes
Started by zvezdica, Nov 08 2009 09:36 AM
7 replies to this topic
Posted 08 November 2009 - 09:36 AM
Zanima me kako se spopadate z virusi in sploh kako razmišljate o navi gripi.
#2 Gost beta1 *
Posted 09 November 2009 - 03:50 PM
Jaz se nebom cepil. Lahko dobiš ve? stranskih u?inkov od cepiva kot da imaš gripo. ?e se še zdravniki neupajo cepit, potem veš kak je s tem.
Za mene to ni dovolj preiskušeno.
Za mene to ni dovolj preiskušeno.
Posted 10 November 2009 - 10:18 AM
Tudi sama razmišljam samo zdaj ko me je pa malo pošlatala gripa pa razmišljam ?e ne bi bilo vseeno dobro se cepit samo ?akam da se ponovno okrepim.
Posted 10 November 2009 - 06:09 PM
Za "ta staro" sm se cepil, se vsako leto in nikoli ne zbolim ?eprav delam s strankami vsak dan. Za novo se pa ne bom cepil.
Lp, Blaž
Posted 11 November 2009 - 09:56 AM
Tudi jaz sem se cepila za navadno gripo, tokrat prvi?. Za novo gripo se pa ne bom.
Bo pa zanimivo, ?e bo kdo, ki bo bolezen prestal, tu na forumu z ostalimi delil svoje izkušnje. Sicer se telo odziva pri vsakemu druga?e, pa vseeno izkušnje drugih so lahko koristne...
Bo pa zanimivo, ?e bo kdo, ki bo bolezen prestal, tu na forumu z ostalimi delil svoje izkušnje. Sicer se telo odziva pri vsakemu druga?e, pa vseeno izkušnje drugih so lahko koristne...
Posted 12 November 2009 - 09:42 AM
Se poplnoma striniam s teboj vsak reagira druga?e izkušnje pa tudi nekaj štejejo zato bo dobrodošla vsaka napisana izkušnja saj brez tega tako ne gre pa lep pozdrav vsem na forumu in ?im manj izkušenj z gripo pojdite raje ven na zrak in uživajte na prostem ?immanj se stiskajte v zaprtih prostorih to se mi zdi je že ena alternetva.
Posted 15 November 2009 - 02:08 PM
Razmišljanje vsakega so druga?na glede cepljenja, torej obi?ajno ocepljenje in cepljenje proti novi gripi.
Jaz se cepim vsako leto proti obi?ajni gripi, se mi kar dobro obnese, tudi proti novi sem se, reakcij negativnih za enkrat še ni bilo, samo nekoliko me je bolela roka, to pa je bilo 2 - 3 dni, kar pa je sedaj tudi minilo.
Zdi se mi, da samo s tem ne bom zdrava, potrebna je še primerna prehrana, dovolj vitamina C in ostalih vitaminov.
Pri nas je predvsem pomembno in pride hitreje do težav glede nihanja sladkorja in težje ga zopet uravnati, ?e je že vro?ina in podobne zadeve, tako pa se tem zadevam le nekoliko izognem ali pa bodo prišle v nekoliko lažji obliki.
sre?no
Jaz se cepim vsako leto proti obi?ajni gripi, se mi kar dobro obnese, tudi proti novi sem se, reakcij negativnih za enkrat še ni bilo, samo nekoliko me je bolela roka, to pa je bilo 2 - 3 dni, kar pa je sedaj tudi minilo.
Zdi se mi, da samo s tem ne bom zdrava, potrebna je še primerna prehrana, dovolj vitamina C in ostalih vitaminov.
Pri nas je predvsem pomembno in pride hitreje do težav glede nihanja sladkorja in težje ga zopet uravnati, ?e je že vro?ina in podobne zadeve, tako pa se tem zadevam le nekoliko izognem ali pa bodo prišle v nekoliko lažji obliki.
sre?no
Posted 16 November 2009 - 09:29 AM
Hvala Pegi lepo si odgovorila veliko je na tem kako živimo,najve? naredimo ?e se ne družimo v zaprtih prostorih in se gibljemo ?imve? na zraku,tudi prehranske navade naredijo svoje pa lep pozdrav vsem takoj komine moje virozno stanje se grem cepit ?e tudi bom zbolela ne bo tako hudo kot je bilo zdaj.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users