No, take visoke cukre jz tud najraje rešujem s peni. Zihr je zihr.
V zadnjih mesecih sem dostikrat imela nenavadne skoke. S setkom ni bilo narobe ni?, v cevki ni bio zraka, da bi dala premalo inzulina - ni govora. Se je pa izkazalo naslednje: Problem je bil v ?rpalkinem rezervoarju. Jz ne vem, kjer vrag se postavil povprek: tesnilo pri batku je enostavno popustilo tako, da je inzulin tekel v ?rpalko (namesto po cevki).

In to ne samo enkrat - o?itno je cela serija rezervoarjev bila zani?. Pozor! Paradigma NIMA senzorja za detekcijo iztekanja inzulina v samo pumpo! Je pa zaznala primer, ko se je tesnilo nekako zarotiralo, postavilo postrani in zablokiralo bat. Vsaj nekaj.
Tko da: vedno pre?ekirat tudi, ?e inzulin izteka mimo tesnila v ?rpalko (ne samo mehur?kov in seta).
V nekaj primerih pa je bil kriv tudi glukometer. Odkar sem ga zamenjala, z njim ni problemov.
Beta1: Tebi pa hormoni naredijo celo štalo. Žal se terapije z antibiotiki ne sme vle?i v nedogled, ker boš razvil rezistenco in ti potem noben sumamed, clindamicin ipd. ne bo pomagal.
Hmm... se 2 meseca po prenehanju jemanja sumameda kaj posebnega zgodilo?
Ve? stresa (eustres IN distres) lahko povzro?i napade aken in drasti?na nihanja sladkorja.
?udno mi je namre?, da si imel dva meseca mir - kot da bi jedel kakšne antidepresive, pri katrerih traja kakšen mesec, da se spucajo iz telesa in ne antibiotike.
Druga?e je povsem jasno dejstvo, da imamo poleti veliko lepše sladkorje, ker se ve? gibljemo na svežem zraku, med dopusti pa je tudi ve? ?asa, ki ga lahko namenimo kontroli diabetesa.
At night the sky is endless, even more than in your dreams..