Jump to content

dobrodelni koncert

2 replies to this topic

#1 RAF

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 14 December 2009 - 09:19 PM

malo sem bil out zadnjih 14 dni (neodložljive horizontalne zadeve) in nisem nikjer zasledil, kaj se je zgodilo s tem dogodkom. je uspel in kakšni so odzivi udeležencev, ko so nastopili, oziroma so bili med publiko v veliki dvorani cd .
malo me je pa zmotilo edino to, da sem ugotovil, da je bil v istem terminu na tv še en dobordelni koncert in to celo ob isti uri.
skratka o drugem je na tv celo audio zapis, o prvem pa vse tiho je bilo.....

#2 Biks

Car

• Clani
  • PipPipPipPipPip
  • 192 posts
  • Spol:Ženski
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 14 December 2009 - 09:47 PM

Hja... ne bi vedela ni? o tem koncertu. Sama sem šla cca. 14 dni prej na blagajno cd in ugotovila, da je razprodan... tko da sem šla 8.12. na en ?isto drug koncert (Mendelssohn) in se imela krasno. smile.gif

Uglavnem. Folka je o?itno bilo dovolj. Zdaj naj se pa javi najpogumnejši in napiše reportažo.
At night the sky is endless, even more than in your dreams..

#3 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 15 December 2009 - 08:15 AM

QUOTE(Biks @ Dec 14 2009, 08:47 PM)
Hja... ne bi vedela ni? o tem koncertu. Sama sem šla cca. 14 dni prej na blagajno cd in ugotovila, da je razprodan... tko da sem šla 8.12. na en ?isto drug koncert (Mendelssohn) in se imela krasno. smile.gif
Uglavnem. Folka je o?itno bilo dovolj. Zdaj naj se pa javi najpogumnejši in napiše reportažo.

View Post

Ja, koncert je uspel, bilo je prodanih, preko 1.300 kart, TV, res ni bilo zraven, mogo?e drugo leto. Izvajalci super, tako, da je bilo zadovoljstvo prisotnih izjemno.
Želim, da se drugo leto udeležita.

trance_27_notworthy.gif trance_40_thumbup.gif
Lep dan se naprej

Alojz

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users