Odločba ZZZS
Posted 25 January 2010 - 10:27 AM
lastniki ?rpalk želela bi samo informativno koliko ste v povpre?ju ?akali na odlo?bo?
#2 Gost beta1 *
Posted 26 January 2010 - 08:07 AM
Posted 27 January 2010 - 03:59 PM
Stvari sem se približala ter poklicala na ZZZS in so rekli, da zdravnik ni dal nobenega papirja. Kontrola je bila 2.12.2009 in dogovor da bodo papirji predani. Takle mamo.
Posted 25 February 2010 - 09:58 PM
Posted 03 March 2010 - 10:42 AM
povem lahko da sem dogovorjena s predstavnico Zalokerja, da bova štartale z edukacijo z 23 tega meseca in sproti urejali stvari kakor pri tebi.
Edited by betel, 03 March 2010 - 10:43 AM.
#6 Gost beta1 *
Posted 22 April 2010 - 10:39 PM
Kolk je to res???
Posted 23 April 2010 - 10:40 AM
Ne bi smelo. Odvisno kdaj je stvar oddana... Oni imajo enkrat mese?no sestanek teh komisij, kjer se te stvari odlo?ajo... Tako da v najslabšem primeru bi moral odgovor biti v 1.5 meseca. Odvisno tudi kako zaj**** je komisija. ?e imajo kakega vozeka (ali voziko) na komisiji je lahko problem.
Lp
Andy
Posted 01 July 2010 - 04:45 PM
jaz sem danes dobil odlo?bo za i? ?akal sem pa to?no 3 tedne od pregleda pri zdravniku
lp!
kristjan
Posted 06 August 2010 - 04:15 PM
kaj naj re?em na to trditev??????
lahko samo o my fuc.... shi......
skratka dobra si, da si tako potrpežljiva........
sedaj ne vem zakaj ?akaš, ker pa? postopki so znani in imaš pravico pritožbe
ampak, ker te nekdo dobro zajebava v glavo si tam kjer pa? si.......
P.s.
da bi jaz ?akal eno leto......jeb.........bi jim vse po spisku, oziorma bi že po mesecu zahteval odgovore.
Posted 31 August 2010 - 02:18 PM
Pravijo, da je potrpežljivost Božja mast. No zdravniku sem poslala SMS in rekla, da bom ?rpalko vrnila, ker še ni pla?ana in ne mislim jo imeti za lepo videti. Odpisal je da naj bom potrpežljiva in naj ?rpalke ne vra?am. Kasneje sva še govorila, da jaz ?rpalko moram imeti in da ?e bo potreba bo tudi kazensko odgovarjal. Verjamem, da se trudi in da ima ogromno stvari v rucaku, ki jih še želi opraviti in drugo ne poznam vseh dejstev pa ne vem kaj naj re?em. No trinajstega se vidiva in mi bo pojasnil, tako da mu ne bom z mobilcem ni? težila. Sama si pravim živci zbor, ker ?e ne bo šel cuker gor ha ha ha ha. No pa en morski pozdrav s Kopra
Nada
Posted 31 August 2010 - 02:21 PM
Posted 31 August 2010 - 02:42 PM
praviš, da še nimaš odlo?be, ?rpalko pa že imaš doma, vsaj tako sem razbral iz tvojega odgovora.
?udna so pota v tem primeru, ker me res zanima kako si prišla do ?rpalke, ?e še nimaš odlo?be zavarovalnice.
Tukaj spet nekdo muti, oziroma daje stvari vnaprej na up, ker pa? si želi zagotoviti odjemalca pri dolo?eni firmi.
res ?udno, oziroma še enkrat ponavljam, da odlo?ba mora priti v treh tednih do enega meseca, ?e je seveda zdravnik vložil vlogo na zavarovalnico.
še zmerja imaš možnost zamenjave zdravnika in ne smeš imeti slabe vesti ,ker tako se ne ravna z pacienti.
skratka ?akam pojasnilo, koko si prišla do ?rpalke, ?e še nimaš odlo?be.
P.s.
?e si jo pa že dobila je pa ?udno, da jo še nisi sporbala in za?ela uporabljait, ker ti bi sigurno bilo boljše z njo, kar se ti?e cukrov.
Edited by RAF, 31 August 2010 - 02:44 PM.
Posted 03 September 2010 - 09:49 AM
Edukacijo sem opravila spomladi in naj bi v tem ?asu prišli papirji in da naredimo priklop. To pa še do sedaj ni realizirano. Ni panike trinajstega bom na kontrolnem pregledu izvelkla od zdravnika pojasnilo. Verjamem kakor sem pojasnila da si je ?lovek natrpal rucak z vsemi obveznostmi a sem mu rekla da bo en dan pregorel, ker ?lovek bi rad neredil tiso? in eno stvar a ne gre.
Posted 09 December 2010 - 11:09 AM
Je šlo vse tako zelo hitro, da se nisem imela niti še ?asa dokon?no odlo?it, katero ?rpalko izbrati.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users