Jump to content

EMLA

4 replies to this topic

#1 _M_

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted 08 March 2010 - 01:18 AM

Je kdo že poskusil kremo EMLA kupiti preko spleta? V nekaterih državah se jo bojda da kupiti brez recepta? Je kdo poskusil z nakupom npr. v kakšni Nemški spletni lekarni? Cena naj bi bila nekje 20eur za 30g.

Kaj uporabljate za alternativo?

#2 carmen

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 48 posts
  • Zanimanja:diabetes tip 1 pri mal?kih, sem mamica 2 letnega sladkor?ka na ?rpalki

Posted 10 March 2010 - 05:55 PM

QUOTE(_M_ @ Mar 8 2010, 01:18 AM)
Je kdo že poskusil kremo EMLA kupiti preko spleta? V nekaterih državah se jo bojda da kupiti brez recepta? Je kdo poskusil z nakupom npr. v kakšni Nemški spletni lekarni? Cena naj bi bila nekje 20eur za 30g.

View Post

Uporabljamo emlo, jo dobimo od dobrih ljudi iz bolnice. Kupovali jo še nismo. se pa sedaj dobi celo nekaj na recept pa sem pozabila kako se imenuje. pokli?te dr. Bratino.

#3 moj cukr?ek

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 11 posts

Posted 10 March 2010 - 06:32 PM

QUOTE(_M_ @ Mar 8 2010, 01:18 AM)

View Post

Zakaj pa uporabljate emlo? Mi smo jo dobili pri naši pediatrinji, smo jo uporabili le enkrat, pri odvzemu krvi. Pri mojemu mal?ku imajo zelooo velike težave, da poiš?ejo žilo pri odvzemu krvi in smo upali, da bo kaj manjši šok, ?e mu roko namažemo z emlo- brez uspeha!

Lep pozdrav!

#4 carmen

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 48 posts
  • Zanimanja:diabetes tip 1 pri mal?kih, sem mamica 2 letnega sladkor?ka na ?rpalki

Posted 16 March 2010 - 08:59 PM

QUOTE(moj cukr?ek @ Mar 10 2010, 06:32 PM)
Zakaj pa uporabljate emlo? Mi smo jo dobili pri naši pediatrinji, smo jo uporabili le enkrat, pri odvzemu krvi. Pri mojemu mal?ku imajo zelooo velike težave, da poiš?ejo žilo pri odvzemu krvi in smo upali, da bo kaj manjši šok, ?e mu roko namažemo z emlo- brez uspeha!

Lep pozdrav!

View Post

Mi uporabljamo emlo pri vstavitvi senzorja in sploh ne ?uti kdaj "ustrelim". Vpraša kdaj pa boš ko je že vse mimo. Je pa res da dam kar kup?ek kreme, prelepim z obližem in pustim delovati 30-35 minut. Sem zadovoljna, da je vstavitev nebole?a.
Lep pozdrav!

#5 _M_

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted 17 March 2010 - 11:10 PM

QUOTE(moj cukr?ek @ Mar 10 2010, 06:32 PM)

Lep pozdrav!

View Post

Izklju?no pri vstavitvi senzorja. Ostale stvari gredo bolj ali manj brez problemov in dodatkov.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users