Pozdravljeni !
Nekateri med vami ste verjetno slišali za "moj" program GNU Gluco Control, ki ga izdelujem... No kmalu bo prišla nova verzija - 0.4.20 (junij 2010), ki podpira ve?ino "slovenskih" diabeti?nih naprav. Na žalost Minimed ni podprt zaradi nekooperacije podjetja Minimed (Z&Z), zato boste vsi, ki ?akate da bo vaša pumpa/CGMS podprt/a morali malo po?akati, saj sam ne uporabljam te ?rpalke, da bi stvari lahko podprl in tako s prijateljem skupaj delava na tem (tako da pa? nekaj naredim in potem ko se vidiva testiram), ja vem zelo neidealno, ampak bo narejeno...enkrat...
No ampak ne pišem zaradi tega... Gre za grafe... Naš dosedanji ?as je bil predvsem usmerjen v izdelavo raznih uvozov v program (pridobivanje podatkov), ter preprosti izpis podatkov (tiskanje). No sedaj je prišel po?asi ?as da izdelavo nekih grafov za boljši prikaz podatkov.
Sedaj zanima me katere grafe vi najbolj pogosto uporabljate, oziroma katere na splošno uporabljate, tako da jih lahko dodamo v program...
Za vso pomo? se vam vnaprej zahvaljujem.
Lp
Andy
GGC in grafi
Started by andyrozman, May 27 2010 01:16 PM
2 replies to this topic
Posted 27 May 2010 - 01:16 PM
#2 Gost beta1 *
Posted 27 May 2010 - 05:25 PM
Še nisi usposobil paradigm? Še kar vstraja tisti error?
Meni najbolj pomemben: Torti?ni, ki prikazuje koliko ?asa je bil sladkor pod, v in nad mejami. Stolpi?ni, dnevna poraba skupaj, povpre?na poraba. Linijski, za vsako meritev, da vidiš kak niha gor in dol.
Meni najbolj pomemben: Torti?ni, ki prikazuje koliko ?asa je bil sladkor pod, v in nad mejami. Stolpi?ni, dnevna poraba skupaj, povpre?na poraba. Linijski, za vsako meritev, da vidiš kak niha gor in dol.
Posted 07 June 2010 - 10:15 AM
QUOTE(beta1 @ May 27 2010, 05:25 PM)
Še nisi usposobil paradigm? Še kar vstraja tisti error?
Te grafe carelink ima? Bi rabil še kakšnega, ki pri njih ne obstaja?
Na žalost po najinem prvem testu nisem imel ?asa delat na problemu, pa tudi pumpe nimam s katero bi testiral, tako da sam ne morem ni? naredit... Ko bo ta problem rešen bo verjetno stvar prili?no zalaufala in bom lahko ostalo naredil brez ?rpalke... (analiza in dekodiranje podatkov)...
LP
Andy
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users