Pozdrav!
Ker nimam urejenega dodatnega zavarovanja, potekel mi je status študenta in še nimam urejena Vzajemne bi prosil, ?e ima kdo viška NovoRapida, da mi pošlje škatlico, dve, dokler si ne uredim zavarovanja in mu vrnem ?im bo le - to urejeno?
Imam še zadnji peresnik, v?eraj sem bil pri zdravniku in imam recept, vendar sem registriran kot samopla?nik in je seveda znesek previsok, da ga pla?ujem...
Prosim za pomo?, za katero se že vnaprej zahvaljujem!
Dare
NovoRapid Flexpen
Started by Dare, Aug 15 2010 10:47 AM
7 replies to this topic
Posted 15 August 2010 - 10:47 AM
Posted 15 August 2010 - 10:58 AM
kolikor vem greš ti lahko kar lepo v lekarno s tem receptom in ti MORAJO dati robo, ter seveda pla?aš kolikor je pa? razlike med obveznim in dopolnilnim. seveda boš lahko na podlagi ražuna uveljavljal ra?un pri zavarovalnici in dobiš denar nazaj.
Pravilo pravi, da ?e si Sladkorni bolnik na insulinu in ti zmanjka insulina kjekoli pa? si, greš lahko v lekarno (tudi brez receprta), kjerkoli po svetu in ti mora fermacetv izdati recimo eno škatlo odgovarajo?ega insulina, ki ga uporabljaš.Pla?aš ter potem pri zavarovalnici uveljavljš ra?un, Seveda zadeva zahteva nekaj birokracije in obisk vložiš?a zavarovalnice.
Pravilo pravi, da ?e si Sladkorni bolnik na insulinu in ti zmanjka insulina kjekoli pa? si, greš lahko v lekarno (tudi brez receprta), kjerkoli po svetu in ti mora fermacetv izdati recimo eno škatlo odgovarajo?ega insulina, ki ga uporabljaš.Pla?aš ter potem pri zavarovalnici uveljavljš ra?un, Seveda zadeva zahteva nekaj birokracije in obisk vložiš?a zavarovalnice.
Posted 15 August 2010 - 11:04 AM
V izogib temu vsemu se obra?am na forum...to mi je vse jasno, kaj si napisal:)
Posted 15 August 2010 - 11:56 AM
na žalost imam jaz ta tvoj insulin v ampulah, tako da bo kdo drugi moral ponuditi pomo?.
Posted 17 August 2010 - 09:17 PM
anyone?
Posted 18 August 2010 - 07:00 AM
QUOTE(Dare @ Aug 17 2010, 09:17 PM)
Žal ti ne morem pomagati, ga imam, vendar samo dva, ker ga imam za dodatno doziranje.
Sorry
Poskušaj, tako, kot ti je rekel RAF, ali pa pokli?i v eno izmed društev, ki so po Sloveniji, ne vem iz katerega dela Slovenije si, da bi ti mogo?e lahko pomagali.
Edited by Alojz, 18 August 2010 - 07:01 AM.
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 18 August 2010 - 09:10 AM
ve mogo?e kdo kok je cena za eno škatlico?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users