Vsem prav lep pozdrav
Temo o zapesnici oz verižici, kjer bi bila oznaka diabetic smo že razglabljali, vendar se mi je julija primerilo kar še nisem doživela. Ker mi je plomba padla sem obiskala zobozdravnico in ravno proti koncu sem padla v hipo. KS je bil 1.3 in se nisem mogla niti premakniti kot paralizirana in vsa mokra kakor da sem izpod tuša prišla. Zdravnica, ki me je obravnavala me ne pozna, ker me je vzela kot nujen primer moja pa je imela pacjetko , ki je bila naro?ena vprašala me je zakaj nimamo zapesnic iz katerih bi bilo razvidno, da smo diabetiki. Klicali so reševalce, ker v uri nismo uspeli dvigniti ve? kot za pol milimola sladkorja in so mi dali izfuzijo. Katastrofa!!!!! Še en razlog, da se nekaj umisli. V skrajnem primeru pa k zlatarju vendar se bojim, da ne bi bilo pregledno.
Nada
Zapestnica 2
Started by betel, Aug 31 2010 02:32 PM
1 reply to this topic
Posted 31 August 2010 - 02:32 PM
Nada
Posted 31 August 2010 - 05:33 PM
jaz ko grem k svojem zoborzdravniku pred posegom omenim, da sem diabetik in je zadeva rešena, ker to?no ve kaj je treba storiti, ?e pade cuker.
seveda se mi še ni zgodilo tako, da bi skup padu, ampak je pa že bil 3,0 in ponavadi si pred posegom merim, ker vem ,da je mu?enje na stolu stres za telo in cuker pada.
seveda je pa spet odvisnoo od primera do primera, kako sami živimo z boleznijo in ali si upamo povedati drugim ,da imamo diabetes.
seveda se mi še ni zgodilo tako, da bi skup padu, ampak je pa že bil 3,0 in ponavadi si pred posegom merim, ker vem ,da je mu?enje na stolu stres za telo in cuker pada.
seveda je pa spet odvisnoo od primera do primera, kako sami živimo z boleznijo in ali si upamo povedati drugim ,da imamo diabetes.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users