Jump to content

Jeklene magnolije - komična melodrama

1 reply to this topic

#1 Gost Nana *

• Gosti

Posted 05 November 2005 - 08:24 PM

To je naslov ganljive zgodbe o dekletu, ki se z obilico optimizma bori za življenje. Prizorišče dogajanja je frizerski salon, kraj kjer ni skrivnosti. V tem prostoru si šest različnih prijateljic odkrito deli dobro in slabo. Ena izmed njih, mlada Shelby, ima sladkorno bolezen, in čeprav se zaveda, da njeno telo tega morda ne bo preneslo, si neskončno želi otroka... :-( :-( :-(

Komično melodramo sem si ogledala v Mestnem gledališču Ljubljana. Ne delam reklame za MGL, vendar pa priporočam ogled, ker je notri vpletena naša tematika, namreč diabetes. Zaključka zgodbe pa ne bom napisala, oglejte si predstavo sami...
Za lažjo odločitev ogleda bom napisala še datume predstav v novembru (prepisano iz MGL sporeda): 15.11., 17.11., 21.11., 22.11. Če koga zanima ta predstava, naj pokliče na telefon MGL:(01)2510852 (blagajna) od 12. do 18. ure.

Lep pozdrav,
Nana

#2 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 07 November 2005 - 09:14 AM

QUOTE(Nana @ Nov 5 2005, 07:24 PM)
To je naslov ganljive zgodbe o dekletu, ki se z obilico optimizma bori za življenje. Prizorišče dogajanja je frizerski salon, kraj kjer ni skrivnosti. V tem prostoru si šest različnih prijateljic odkrito deli dobro in slabo. Ena izmed njih, mlada Shelby, ima sladkorno bolezen, in čeprav se zaveda, da njeno telo tega morda ne bo preneslo, si neskončno želi otroka... :-( :-( :-(

Komično melodramo sem si ogledala v Mestnem gledališču Ljubljana. Ne delam reklame za MGL, vendar pa priporočam ogled, ker je notri vpletena naša tematika, namreč diabetes. Zaključka zgodbe pa ne bom napisala, oglejte si predstavo sami...
Za lažjo odločitev ogleda bom napisala še datume predstav v novembru (prepisano iz MGL sporeda): 15.11., 17.11., 21.11., 22.11. Če koga zanima ta predstava, naj pokliče na telefon MGL:(01)2510852 (blagajna) od 12. do 18. ure.

Lep pozdrav,
Nana

View Post

Ja tudi jaz moram pritrditi tej prestavi, bila je super, mogoče mi kot diabetiki ne bi tega točno tako naredili ali komentirali, vendar za splošno populacijo, pa mislim, da je kar v redu.

To se dogaja v Gledališču, v katerem je dirketor g. Kobal, ki je Zvezi društev diabetikov Slovenije podaril 1.000.000,00 sit v humanitarne namene, lahko pa pogledate tudi zadnjo Sladkorno v kateri piše o tej predstavi. Diabetiki pa imajo tudi popust.

Lep pozdrav vsem

Alojz trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif
Lep dan se naprej

Alojz

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users