Jump to content

Clever chek

14 replies to this topic

#1 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 29 November 2005 - 08:45 PM

25.11.2005 mi je diabetologinja zamenjala aparat. Sedaj imam Clever chek. Ali kdo pozna zadevo malo bolje in ali ima kdo programsko opremo ker jo je potrebno dokupiti, pa mi do danes niso še znali odgovoriti kje se jo dobi in koliko stane, saj jo je potrebno doplačati.
LP Bady

#2 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 29 November 2005 - 09:50 PM

QUOTE(bady @ Nov 29 2005, 07:45 PM)
25.11.2005 mi je diabetologinja zamenjala aparat. Sedaj imam Clever chek. Ali kdo pozna zadevo malo bolje in ali ima kdo programsko opremo ker jo je potrebno dokupiti, pa mi do danes niso še znali odgovoriti kje se jo dobi in koliko stane, saj jo je potrebno doplačati.
LP Bady

View Post

od koga pa je ta aparat Clever check.

adio
trance_40_thumbup.gif trance_34_sleepy.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#3 Lisička

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 29 November 2005 - 10:43 PM

Mislim, da so zastopniki za Clever Chek podjetje VPD Bled. Sedež imajo na Bledu, prodajalno pa tudi v Kranju, mislim, da je to v ZD ali zraven na Gosposvetski ulici 10, tel.: 051-309-018. Popoldan je odprto v ponedeljkih od 14-20 ure in četrtek do 16 ure.
Tukaj imaš še njihovo internetno stran: http://www.vpd.si in e-mail: vpd@s5.net

Če se dobi tudi programska oprema, ne vem, bodo tam povedali.

A imaš tak aparat, ki ima poleg tudi merjenje krvnega pritiska na zapestju?

No, upam, da ti bodo tile podatki kaj pomagali.

#4 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 30 November 2005 - 09:10 PM

Hvala ampak vem k sm Kranjčan - domorodc

http://www.taidoc.com/products/blo&Pre/td-3213/td-3213.htm
Na temu naslovu imajo tovarniško zastonj programsko opremo in celo navodila za instalacijo in uporabo. Problem je samo še kabel trance_19_hmm.gif

ohmy.gif Naše BARABE pa to prodajajo !!! matr sm jezn mad.gif

LP Bady

#5 Lisička

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 30 November 2005 - 10:46 PM

Bady, ti k si Kranjčan,

sem slišala, da bo tam pri vas prvi diabetološki center z kompletno ponudbo vsega, kar je v zvezi z diabetesom, v nekem novem prizidku. A je to res?

Pa še to: zakaj si pa jezen, ker si dobil nov aparat? A samo zaradi kabla? Sej kaže verjetno prav. To pa je najbolj važno.

Aja, pa še to: na podlagi česa se zdravniki odločajo, kateri aparat bodo predpisali? A jim mogoče podjetja, ki prodajajo te aparate, kaj ponudijo v zameno, ali je to določeno, recimo z vodstvom zdravstvenega doma, ali določeno s kakšnim pravilnikom, ali kaj?
(upam, da ne posegam v kakšno tabu temo???)

Lep pozdrav!

#6 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 01 December 2005 - 08:02 AM

QUOTE(Lisička @ Nov 30 2005, 09:46 PM)
Bady, ti k si Kranjčan,

sem slišala, da bo tam pri vas prvi diabetološki center z kompletno ponudbo vsega, kar je v zvezi z diabetesom, v nekem novem prizidku. A je to res?

Pa še to: zakaj si pa jezen, ker si dobil nov aparat? A samo zaradi kabla? Sej kaže verjetno prav. To pa je najbolj važno.

Aja, pa še to: na podlagi česa se zdravniki odločajo, kateri aparat bodo predpisali? A jim mogoče podjetja, ki prodajajo te aparate, kaj ponudijo v zameno, ali je to določeno, recimo z vodstvom zdravstvenega doma, ali določeno s kakšnim pravilnikom, ali kaj?
(upam, da ne posegam v kakšno tabu temo???)

Lep pozdrav!

View Post

Lisička na taka provokativna vprašanja se pa ne odgovarja!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da je to bolj tabu tema, ker ne bo nobeden priznal nič.

trance_36_spor.gif biggrin.gif trance_17_emot-angel.gif trance_40_thumbup.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#7 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 01 December 2005 - 10:12 AM

QUOTE(Lisička @ Nov 30 2005, 11:46 PM)
na podlagi česa se zdravniki odločajo, kateri aparat bodo predpisali?

View Post

Zdravnike obiskujejo "trgovski potniki", katere razpošiljajo podjetja z medicinsko opremo. Zdaj pa lahko samo ugibaš, katere firme merilec ti bo zdravnik pripisal in zakaj bo tako naredil. trance_14_devil2.gif
Lp, Blaž

#8 Lisička

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 01 December 2005 - 01:13 PM

Ja, saj se mi je zdelo. In je tudi splošno znano za druge stvari. Ker se pa sedaj srečujem tudi s to problematiko, se mi je porodilo tudi to vprašanje. Verjamem pa, da noče nihče nič reči, še posebej ne zdravnikom, od katerih smo "odvisni" in se jim nočemo zameriti.

Kar se pa prodaje tiče, ne nazadnje se tudi farmacevtskim in podobnim organizacijam gre, da bi čimveč prodali in dobro živeli, seveda na račun nas bolnikov. In če razmišljam naprej v smislu takih organizacij: čim več, tem bolje! (bolezni mislim)

Ups, spet tabu tema, (upam, da me ne bo kdo zaprl).

Res se pa vprašam, zakaj se ne bi o tem govorilo, če je res?

#9 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 01 December 2005 - 02:45 PM

QUOTE(Lisička @ Dec 1 2005, 12:13 PM)
Ja, saj se mi je zdelo. In je tudi splošno znano za druge stvari. Ker se pa sedaj srečujem tudi s to problematiko, se mi je porodilo tudi to vprašanje. Verjamem pa, da noče nihče nič reči, še posebej ne zdravnikom, od katerih smo "odvisni" in se jim nočemo zameriti.

Kar se pa prodaje tiče, ne nazadnje se tudi farmacevtskim in podobnim organizacijam gre, da bi čimveč prodali in dobro živeli, seveda na račun nas bolnikov. In če razmišljam naprej v smislu takih organizacij: čim več, tem bolje! (bolezni mislim)

Ups, spet tabu tema, (upam, da me ne bo kdo zaprl).

Res se pa vprašam, zakaj se ne bi o tem govorilo, če je res?

View Post

Lisička spet dobro vprašanje! trance_21_laughing1.gif

trance_40_thumbup.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#10 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 01 December 2005 - 06:15 PM

Na osnovi pravilnika nam cukrčkom tipa 1 pripada nov aparat na vsakih 5 let. Jest sm ga imel 8 let. Evo zato. Res je da nam zidajo nov center in so že čisto na koncu. Kdaj točno bo odprt pa se zele ne morem spomniti. Zaradi moje jeze: očitno nisi dobro prebrala kaj sem napisal: JEZEN SEM ZATO, KER NAŠI PRODAJAJO PROGRAMSKO OPREMO, na strani tovarne je pa brezplačna in to z navodili kako inštalirati in uporabljati.
Kr se pa tiče trgovskih potnikov in zdravnikov pa imam svoje mnenje in je res tabu tema za ta forum. Lahko se pa to pogovarjamo ob kavici enkrat nekje.
trance_30_punk.gif Sej res a je kdo zato, da se npr. v Ljubljani enkrat dobimo na kavi? trance_40_thumbup.gif

LP Bady

#11 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 01 December 2005 - 08:35 PM

QUOTE(bady @ Dec 1 2005, 05:15 PM)
Na osnovi pravilnika nam cukrčkom tipa 1 pripada nov aparat na vsakih 5 let. Jest sm ga imel 8 let. Evo zato. Res je da nam zidajo nov center in so že čisto na koncu. Kdaj točno bo odprt pa se zele ne morem spomniti. Zaradi moje jeze: očitno nisi dobro prebrala kaj sem napisal: JEZEN SEM ZATO, KER NAŠI PRODAJAJO PROGRAMSKO OPREMO, na strani tovarne je pa brezplačna in to z navodili kako inštalirati in uporabljati.
Kr se pa tiče trgovskih potnikov in zdravnikov pa imam svoje mnenje in je res tabu tema za ta forum. Lahko se pa to pogovarjamo ob kavici enkrat nekje.
trance_30_punk.gif Sej res a je kdo zato, da se npr. v Ljubljani enkrat dobimo na kavi? trance_40_thumbup.gif

LP Bady

View Post

Jaz ja, ker sem iz Ljubljane.

trance_40_thumbup.gif biggrin.gif trance_40_thumbup.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#12 Gost Guest *

• Gosti

Posted 01 December 2005 - 09:29 PM

QUOTE(bady @ Dec 1 2005, 06:15 PM)

LP Bady

View Post

Na kavici? Tudi jaz sem za, če smem. Lahko v Ljubljani ali Kranju.

Kar se pa tiče tvoje jeze, res nisem dobro prebrala. Zaštekala sem pa v trenutku, ko sem poslala odgovor. Pa se mi ga ni dalo potem popravljati. Res. In sedaj ti potrjujem, da si čisto upravičeno jezen, tudi jaz sem! GRRRRRRRR!

#13 Gost Gost Lisička * *

• Gosti

Posted 01 December 2005 - 09:31 PM

QUOTE(Guest @ Dec 1 2005, 09:29 PM)
Na kavici? Tudi jaz sem za, če smem. Lahko v Ljubljani ali Kranju.

Kar se pa tiče tvoje jeze, res nisem dobro prebrala. Zaštekala sem pa v trenutku, ko sem poslala odgovor. Pa se mi ga ni dalo potem popravljati. Res. In sedaj ti potrjujem, da si čisto upravičeno jezen, tudi jaz sem! GRRRRRRRR!

View Post

#14 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 01 December 2005 - 09:56 PM

Lisička, Alojz, Blaž in Bady pa se zmenmo. Moj mail badi11@email.si

LP Bady

#15 Blaž

Šef

• Admin