Clever chek
Posted 29 November 2005 - 08:45 PM
LP Bady
Posted 29 November 2005 - 09:50 PM
LP Bady
od koga pa je ta aparat Clever check.
adio
Alojz
Posted 29 November 2005 - 10:43 PM
Tukaj imaš še njihovo internetno stran: http://www.vpd.si in e-mail: vpd@s5.net
Če se dobi tudi programska oprema, ne vem, bodo tam povedali.
A imaš tak aparat, ki ima poleg tudi merjenje krvnega pritiska na zapestju?
No, upam, da ti bodo tile podatki kaj pomagali.
Posted 30 November 2005 - 09:10 PM
http://www.taidoc.com/products/blo&Pre/td-3213/td-3213.htm
Na temu naslovu imajo tovarniško zastonj programsko opremo in celo navodila za instalacijo in uporabo. Problem je samo še kabel
LP Bady
Posted 30 November 2005 - 10:46 PM
sem slišala, da bo tam pri vas prvi diabetološki center z kompletno ponudbo vsega, kar je v zvezi z diabetesom, v nekem novem prizidku. A je to res?
Pa še to: zakaj si pa jezen, ker si dobil nov aparat? A samo zaradi kabla? Sej kaže verjetno prav. To pa je najbolj važno.
Aja, pa še to: na podlagi česa se zdravniki odločajo, kateri aparat bodo predpisali? A jim mogoče podjetja, ki prodajajo te aparate, kaj ponudijo v zameno, ali je to določeno, recimo z vodstvom zdravstvenega doma, ali določeno s kakšnim pravilnikom, ali kaj?
(upam, da ne posegam v kakšno tabu temo???)
Lep pozdrav!
Posted 01 December 2005 - 08:02 AM
sem slišala, da bo tam pri vas prvi diabetološki center z kompletno ponudbo vsega, kar je v zvezi z diabetesom, v nekem novem prizidku. A je to res?
Pa še to: zakaj si pa jezen, ker si dobil nov aparat? A samo zaradi kabla? Sej kaže verjetno prav. To pa je najbolj važno.
Aja, pa še to: na podlagi česa se zdravniki odločajo, kateri aparat bodo predpisali? A jim mogoče podjetja, ki prodajajo te aparate, kaj ponudijo v zameno, ali je to določeno, recimo z vodstvom zdravstvenega doma, ali določeno s kakšnim pravilnikom, ali kaj?
(upam, da ne posegam v kakšno tabu temo???)
Lep pozdrav!
Lisička na taka provokativna vprašanja se pa ne odgovarja!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da je to bolj tabu tema, ker ne bo nobeden priznal nič.
Alojz
Posted 01 December 2005 - 10:12 AM
Zdravnike obiskujejo "trgovski potniki", katere razpošiljajo podjetja z medicinsko opremo. Zdaj pa lahko samo ugibaš, katere firme merilec ti bo zdravnik pripisal in zakaj bo tako naredil.
Posted 01 December 2005 - 01:13 PM
Kar se pa prodaje tiče, ne nazadnje se tudi farmacevtskim in podobnim organizacijam gre, da bi čimveč prodali in dobro živeli, seveda na račun nas bolnikov. In če razmišljam naprej v smislu takih organizacij: čim več, tem bolje! (bolezni mislim)
Ups, spet tabu tema, (upam, da me ne bo kdo zaprl).
Res se pa vprašam, zakaj se ne bi o tem govorilo, če je res?
Posted 01 December 2005 - 02:45 PM
Kar se pa prodaje tiče, ne nazadnje se tudi farmacevtskim in podobnim organizacijam gre, da bi čimveč prodali in dobro živeli, seveda na račun nas bolnikov. In če razmišljam naprej v smislu takih organizacij: čim več, tem bolje! (bolezni mislim)
Ups, spet tabu tema, (upam, da me ne bo kdo zaprl).
Res se pa vprašam, zakaj se ne bi o tem govorilo, če je res?
Lisička spet dobro vprašanje!
Alojz
Posted 01 December 2005 - 06:15 PM
Kr se pa tiče trgovskih potnikov in zdravnikov pa imam svoje mnenje in je res tabu tema za ta forum. Lahko se pa to pogovarjamo ob kavici enkrat nekje.
LP Bady
Posted 01 December 2005 - 08:35 PM
Kr se pa tiče trgovskih potnikov in zdravnikov pa imam svoje mnenje in je res tabu tema za ta forum. Lahko se pa to pogovarjamo ob kavici enkrat nekje.
LP Bady
Jaz ja, ker sem iz Ljubljane.
Alojz
#12 Gost Guest *
Posted 01 December 2005 - 09:29 PM
LP Bady
Na kavici? Tudi jaz sem za, če smem. Lahko v Ljubljani ali Kranju.
Kar se pa tiče tvoje jeze, res nisem dobro prebrala. Zaštekala sem pa v trenutku, ko sem poslala odgovor. Pa se mi ga ni dalo potem popravljati. Res. In sedaj ti potrjujem, da si čisto upravičeno jezen, tudi jaz sem! GRRRRRRRR!
#13 Gost Gost Lisička * *
Posted 01 December 2005 - 09:31 PM
Kar se pa tiče tvoje jeze, res nisem dobro prebrala. Zaštekala sem pa v trenutku, ko sem poslala odgovor. Pa se mi ga ni dalo potem popravljati. Res. In sedaj ti potrjujem, da si čisto upravičeno jezen, tudi jaz sem! GRRRRRRRR!
Posted 01 December 2005 - 09:56 PM
LP Bady
Posted 02 December 2005 - 12:30 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users