kako veš da imaš sladkorno bolezen
Started by Gost sarchy *, Feb 26 2006 07:20 PM
3 replies to this topic
#1 Gost sarchy *
Posted 26 February 2006 - 07:20 PM
ejli! starA sm 19 in imam zadnje čase velike probleme s koncentracijo....poleg tega nenormalno veliko pijem in stalno bi jedla sladko....prej nisem imela take potrebe po sladkarijah....pa še to....stalno sm utrujena kar pa mi gre že resnično na živce....je možno da imam sladkorno? in kateri tip?
#2 Gost gostja *
Posted 26 February 2006 - 07:23 PM
QUOTE(sarchy @ Feb 26 2006, 07:20 PM)
ejli! starA sm 19 in imam zadnje čase velike probleme s koncentracijo....poleg tega nenormalno veliko pijem in stalno bi jedla sladko....prej nisem imela take potrebe po sladkarijah....pa še to....stalno sm utrujena kar pa mi gre že resnično na živce....je možno da imam sladkorno? in kateri tip? 
To pa žal ne boš izvedela, če ne boš izmerila cukra.
Naredi to čim prej.
Posted 26 February 2006 - 09:32 PM
QUOTE(sarchy @ Feb 26 2006, 08:20 PM)
obišči osebnega zdravnika!
Pa srečno!
Lp, Blaž
Posted 09 March 2006 - 05:39 PM
maš vse znake začetka sladkorne bolezni če maš maš tip1.Jer pares da je ena moja učitlca mela vse znake sladkorne v resnici pa ma nizek sladkor.Hitro zmeri.(nič ne stane pa nič ne boli
)
I love animals and animals love me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users