Guardian® RT
Started by Blaž, Apr 01 2006 12:17 PM
7 replies to this topic
Posted 01 April 2006 - 12:17 PM
Lp, Blaž
Posted 02 April 2006 - 09:10 AM
QUOTE(Blaž @ Apr 1 2006, 12:17 PM)
Jp, Guardian sigurno predstavlja korak naprej (naslednji korak je pametna črpalka), vendar imam raje, da sam (skoraj) vedno vem, kaj se dogaja. No, saj se verjetno tudi z Guardianom začneš bolj zavedati, kaj se dogaja s sladkorjem, ampak, vseeno sem Gorenjc in ne bi dajal 800k Sit za to, da bom priklopljen na napravo, ki bo moj nadzornik. Če pa bi bili razlogi za nakup izpolnjeni, bi že nekako spravil skupaj denar, zdravje je le pomembno.
Zaključek : Potrebujemo tudi take naprave, saj v končni fazi tak razvoj pomeni na dolgi rok tudi izboljševanje kakovosti našega življenja, saj bo tehnologija kmalu (no ja) uporabljena tudi v izdelkih, ki jih uporabljamo za vsakodnevno zdravljenje.
Naravno sladek ...
Posted 03 April 2006 - 02:00 PM
QUOTE(Andrej @ Apr 2 2006, 08:10 AM)
Jp, Guardian sigurno predstavlja korak naprej (naslednji korak je pametna črpalka), vendar imam raje, da sam (skoraj) vedno vem, kaj se dogaja. No, saj se verjetno tudi z Guardianom začneš bolj zavedati, kaj se dogaja s sladkorjem, ampak, vseeno sem Gorenjc in ne bi dajal 800k Sit za to, da bom priklopljen na napravo, ki bo moj nadzornik. Če pa bi bili razlogi za nakup izpolnjeni, bi že nekako spravil skupaj denar, zdravje je le pomembno.
Zaključek : Potrebujemo tudi take naprave, saj v končni fazi tak razvoj pomeni na dolgi rok tudi izboljševanje kakovosti našega življenja, saj bo tehnologija kmalu (no ja) uporabljena tudi v izdelkih, ki jih uporabljamo za vsakodnevno zdravljenje.
Jaz osebno sem se tudi že zanimal, da bi ga imel. Samo problem je tudi cena, ker bi ga rabil, "samo" 3-4 mesece, da bi videl, kaj in kako mi razne zadeve spreminjajo sladkor, prav tako, pa kaj se dogaja ponoči.
Samo, cena pa je da te kap.
Verjamem pa, da je to super zadeva in jo bom si moral zrihtati.
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 12 April 2006 - 09:22 AM
vse lepo in prav lepo pa bi blo, če bi to zavarovalnica krila
ker cene niso ravno nizke...
I love animals and animals love me.
Posted 13 April 2006 - 12:10 AM
V ponedeljek sem bil na predstavitvi Guardiana.Pogledal guardian kot samostojen in pa integriran v črpalko.
V novi črpalki Minimed-Medtronik je poleg insulinske črpalke vgrajen tudi Guardian sistem. Črpalka je zelo zanimiva in uporabna. Združuje obe funkciji, nosi pa oznako 522(oz. 722).Na trg pride v Maju.
Zadeva je res odlična.
V novi črpalki Minimed-Medtronik je poleg insulinske črpalke vgrajen tudi Guardian sistem. Črpalka je zelo zanimiva in uporabna. Združuje obe funkciji, nosi pa oznako 522(oz. 722).Na trg pride v Maju.
Zadeva je res odlična.
Lp, Blaž
Posted 13 April 2006 - 10:47 PM
QUOTE(Blaž @ Apr 13 2006, 12:10 AM)
V ponedeljek sem bil na predstavitvi Guardiana.Pogledal guardian kot samostojen in pa integriran v črpalko.
Zadeva je res odlična.
Zadeva je res odlična.
Zanimivo, naslednji korak je pametna črpalka (ta je samo malo bolj informirana), ki bo znala tudi sama prilagajati insulinske odmerke. Tukaj moraš še vedno sam preverjati stanje in na podlagi tega spreminjati dozo. Tud' nikol nismo zadovolni, a ne?
A si morda kje uspel ceno slišat?
Naravno sladek ...
Posted 14 April 2006 - 02:26 PM
Cenik za guardian je objavljen skupaj s člankom. Tukaj!
Je pa tako, na grobo. 650.000 sit črpalka + 650.000 sit Guardian(1.200.000 sit črpalka z vgrajenim guardianom). Če ti odobri zavarovalnica črpalko, dodaš 650.000 sit in imaš to "ta hudo" črpalko z vgrajenim Guardianom.
Seveda se za natančnejše podatke obrnite na http://www.zaloker-zaloker.si/
Je pa tako, na grobo. 650.000 sit črpalka + 650.000 sit Guardian(1.200.000 sit črpalka z vgrajenim guardianom). Če ti odobri zavarovalnica črpalko, dodaš 650.000 sit in imaš to "ta hudo" črpalko z vgrajenim Guardianom.
Seveda se za natančnejše podatke obrnite na http://www.zaloker-zaloker.si/
Lp, Blaž
Posted 15 April 2006 - 10:45 AM
upam da bo kdaj zavarovalnica odobrila vse!Črpalko+Guardian® RT
I love animals and animals love me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users