Jump to content

polna luna

14 replies to this topic

#1 animal_loverka-Pia

Legenda

• Clani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 posts
  • Zanimanja:živali glasba....

Posted 09 June 2006 - 08:27 PM

zanima me, če tudi vam ob polni luni sladkorji ponorijo.
I love animals and animals love me.

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 03 April 2009 - 10:12 AM

Ja vidiš mogo?e pa je nekaj na tem,jaz konkretno imam težave ob prvem krajcu pri polni luni pa še nisem zasledila posebnih težav. trance_19_hmm.gif trance_19_hmm.gif

#3 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 03 April 2009 - 02:31 PM

meni ob polni luni ponorijo eni drugi hormoni in takrat pravijo, da sem kar malo zasanjan. tongue.gif

#4 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 07 April 2009 - 04:28 PM

Upam da jih koristno uporabiš saj tako tudi zbijaš cuker,pa brez zamere samo malo dobre volje pa je dan takoj lepši.Upam da mi nisi zameril ker sem se pošalila na tvoj ra?un pa lep pozdrav. trance_40_thumbup.gif trance_21_laughing1.gif smile.gif

#5 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts

Posted 07 April 2009 - 05:59 PM

polna luna bo ?ez kak dan in sem cel dan v obmo?ju somraka...... wacko.gif
se pravi cukra sploh ne morem dvigniti, ker me me?e....... blush.gif
moog?e je pa vzrok preve? sonca in me je son?aricca zadela v glavo. trance_21_laughing1.gif
le kdo bi vedel kaj se dogaja........

Edited by RAF, 07 April 2009 - 05:59 PM.

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 08 April 2009 - 06:56 PM

Mogo?e pa res trance_19_hmm.gif upam da le ni prehudo,saj bo tudi polna luna kmalu minila,zakaj vse je kriva ta uboga rumena krogla. wacko.gif

#7 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 08 April 2009 - 07:48 PM

Luna ima res neverjetno mo? in vpliv, zdi se mi, da je to vedno bolj in bolj. Saj je sladkorna bolezen del našega življenja, del nas samih, tako ima tudi luna vpliv na sladkor. Preko no?i je dokaj v redu, potem pa sem tudi jaz na nižjem kakor višjem nivoju, ne da bi bila v hipi, ampak bi se bolje po?utila, ?e bi bilo nekoliko višje, samo zaradi zdravljenja s pomo?jo inzulinske ?rpalke gre kar v redu. Kljub temu pa se v dolo?em obodbju kar bojiš, kaj pa ?e bo zopet kar nenadaoma podivjal, vzroki so sicer lahko najrazli?nejši, najprej pomosliš na to, da si preve? jedel in slabo pokril prejeto hrano z inzulinom, pa kar gre in obenem narediš še kakšen prekršen. Pri tem mislim prekršek v tem smislu, torej hrano, ki si jo obi?ajno izgibamo in lahko ?isto lepo živimo brez nje, npr. kakšen bombon?ek, piškotek...

sre?no smile.gif

#8 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 09 April 2009 - 01:48 PM

Tudi mene polna luna mu?i predvsem zaradi hrane saj sem neprestano la?na tako da se moram kar zadrževat ?e ne mi ponori cuker takrat grem ?e je le možno ven na kakšen sprehod pa me mine,za?nem se ukvarjat s kakšno re?jo da hitreje mine,no saj zdaj ni problem ko pa je tako toplo in je zunaj veliko opravkov.Lep dan še naprej in veliko sre?e pri premagovanju težav s polno luno. trance_40_thumbup.gif smile.gif

#9 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 12 April 2009 - 11:34 AM

No polna luna je mimo upam da tisti ki jih mu?i se zdaj bolje po?utijo pa še vreme nam je naklonjeno,pa lep pozdrav brez muhaste lune. wacko.gif trance_40_thumbup.gif

#10 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 08 May 2009 - 07:39 PM

No pa je spet polna luna ali vas kaj mu?i?Jaz se trudim in hodim na razne pohode samo zato da me polna luna ne dobi doma,kako se pa spopadate z njo? smile.gif huh.gif ohmy.gif trance_19_hmm.gif

#11 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 08 June 2009 - 10:58 AM

V?eraj je bila spet polna luna bila je nora vreme zbegano in sploh ?udno upam da niste imeli prevelikih težav mene je malo begala pa mislim da sem se kar dobro krotila.Ali je imel kdo kakšne težave?Pa lep dan še naprej. trance_19_hmm.gif smile.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#12 RAF

Doktor

• Clani
  • 716 posts

Posted 08 June 2009 - 03:31 PM

polno luno po doma?e dam v kozji rog tako, da ji zavežem o?i in je reva ?isto zbegana ter hitro odfr?i ?ez nebo v svetli dan in mi ne dela ve? težav. trance_21_laughing1.gif

#13 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 08 June 2009 - 06:19 PM

To si pa dobro povedal tako da sem se malo nasmejala no tudi to nekaj pomeni veliko veselja in smeha pa bo vse lažje. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#14 gabi

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 5 posts

Posted 30 June 2010 - 10:14 AM

RAF imaš prav. Kar ne moremo spremeniti, moramo sprejeti. Prej, ko ?lovek to zmore, boljše je - zanj in za okolico.
Krasno, da se znaš na svoj ra?un celo pošaliti.
Bravo! trance_27_notworthy.gif laugh.gif

#15 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 02 July 2010 - 06:27 AM

Zdravo,

Polono luno je potrebno sprejeti kakor del ciklusa, ki se ponavlja. Morda lahko pride do tega, da sladkor nekoliko poraste ali tudi ne, vzrokov za to so lahko razli?ni in ne vedno samo polno luna. Življenje je potrebno prilagoditi in se ni potrebno držati nekih za?rtanih meril in smeri, prilagoditev in spremembe, uspehi bodi vidni prej ali slej.

sre?no trance_19_hmm.gif

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users