polna luna
Pozdravljen gost ( Prijavi se | Registriraj se )
![]() ![]() ![]() |
polna luna
| animal_loverka-Pia |
Jun 9 2006, 08:27 PM
Objava
|
|
Legenda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 284 Član od: 9-March 06 Lokacija: ruše(pri mariboru) Član Št.: 106 |
zanima me, ?e tudi vam ob polni luni sladkorji ponorijo.
-------------------- I love animals and animals love me.
|
| zvezdica |
Apr 3 2009, 10:12 AM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 536 Član od: 23-May 08 Član Št.: 13.925 |
Ja vidiš mogoče pa je nekaj na tem,jaz konkretno imam težave ob prvem krajcu pri polni luni pa še nisem zasledila posebnih težav.
|
| RAF |
Apr 3 2009, 02:31 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 655 Član od: 14-May 07 Član Št.: 2.399 |
meni ob polni luni ponorijo eni drugi hormoni in takrat pravijo, da sem kar malo zasanjan.
|
| zvezdica |
Apr 7 2009, 04:28 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 536 Član od: 23-May 08 Član Št.: 13.925 |
Upam da jih koristno uporabiš saj tako tudi zbijaš cuker,pa brez zamere samo malo dobre volje pa je dan takoj lepši.Upam da mi nisi zameril ker sem se pošalila na tvoj račun pa lep pozdrav.
|
| RAF |
Apr 7 2009, 05:59 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 655 Član od: 14-May 07 Član Št.: 2.399 |
polna luna bo čez kak dan in sem cel dan v območju somraka......
se pravi cukra sploh ne morem dvigniti, ker me meče....... moogče je pa vzrok preveč sonca in me je sončaricca zadela v glavo. le kdo bi vedel kaj se dogaja........ Ta odgovor je bil spremenjen od RAF: Apr 7 2009, 05:59 PM |
| zvezdica |
Apr 8 2009, 06:56 PM
Objava
|
|
Mogoče pa res
|
| pegi |
Apr 8 2009, 07:48 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 420 Član od: 10-May 07 Član Št.: 2.352 |
Luna ima res neverjetno moč in vpliv, zdi se mi, da je to vedno bolj in bolj. Saj je sladkorna bolezen del našega življenja, del nas samih, tako ima tudi luna vpliv na sladkor. Preko noči je dokaj v redu, potem pa sem tudi jaz na nižjem kakor višjem nivoju, ne da bi bila v hipi, ampak bi se bolje počutila, če bi bilo nekoliko višje, samo zaradi zdravljenja s pomočjo inzulinske črpalke gre kar v redu. Kljub temu pa se v določem obodbju kar bojiš, kaj pa če bo zopet kar nenadaoma podivjal, vzroki so sicer lahko najrazličnejši, najprej pomosliš na to, da si preveč jedel in slabo pokril prejeto hrano z inzulinom, pa kar gre in obenem narediš še kakšen prekršen. Pri tem mislim prekršek v tem smislu, torej hrano, ki si jo običajno izgibamo in lahko čisto lepo živimo brez nje, npr. kakšen bombonček, piškotek...
srečno |
| zvezdica |
Apr 9 2009, 01:48 PM
Objava
|
|
Tudi mene polna luna muči predvsem zaradi hrane saj sem neprestano lačna tako da se moram kar zadrževat če ne mi ponori cuker takrat grem če je le možno ven na kakšen sprehod pa me mine,začnem se ukvarjat s kakšno rečjo da hitreje mine,no saj zdaj ni problem ko pa je tako toplo in je zunaj veliko opravkov.Lep dan še naprej in veliko sreče pri premagovanju težav s polno luno.
|
| zvezdica |
Apr 12 2009, 11:34 AM
Objava
|
|
No polna luna je mimo upam da tisti ki jih muči se zdaj bolje počutijo pa še vreme nam je naklonjeno,pa lep pozdrav brez muhaste lune.
|
| zvezdica |
May 8 2009, 07:39 PM
Objava
|
|
No pa je spet polna luna ali vas kaj muči?Jaz se trudim in hodim na razne pohode samo zato da me polna luna ne dobi doma,kako se pa spopadate z njo?
|
| zvezdica |
Jun 8 2009, 10:58 AM
Objava
|
|
Včeraj je bila spet polna luna bila je nora vreme zbegano in sploh čudno upam da niste imeli prevelikih težav mene je malo begala pa mislim da sem se kar dobro krotila.Ali je imel kdo kakšne težave?Pa lep dan še naprej.
|
| RAF |
Jun 8 2009, 03:31 PM
Objava
|
|
polno luno po domače dam v kozji rog tako, da ji zavežem oči in je reva čisto zbegana ter hitro odfrči čez nebo v svetli dan in mi ne dela več težav.
|
| zvezdica |
Jun 8 2009, 06:19 PM
Objava
|
|
To si pa dobro povedal tako da sem se malo nasmejala no tudi to nekaj pomeni veliko veselja in smeha pa bo vse lažje.
|
| gabi |
Jun 30 2010, 10:14 AM
Objava
|
|
Neznanec ![]() Skupina: Clani Objav: 5 Član od: 24-August 07 Član Št.: 4.299 |
RAF imaš prav. Kar ne moremo spremeniti, moramo sprejeti. Prej, ko človek to zmore, boljše je - zanj in za okolico.
Krasno, da se znaš na svoj račun celo pošaliti. Bravo! |
| pegi |
Jul 2 2010, 06:27 AM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 420 Član od: 10-May 07 Član Št.: 2.352 |
Zdravo,
Polono luno je potrebno sprejeti kakor del ciklusa, ki se ponavlja. Morda lahko pride do tega, da sladkor nekoliko poraste ali tudi ne, vzrokov za to so lahko različni in ne vedno samo polno luna. Življenje je potrebno prilagoditi in se ni potrebno držati nekih začrtanih meril in smeri, prilagoditev in spremembe, uspehi bodi vidni prej ali slej. srečno |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Verzija | Čas je: 7th September 2010 - 12:51 AM |