Pripravljam eno knjižico pa bi imela eno vprašanje:
Kakšna vprašanja so se vam porajala, ko se postali diabetik?
Oz kaj menite da so najbolj pogosta vprašanja, ki jih diabetiki zastavite v specializirani trgovini ali lekarni.
Kaj vas zanima. In ali vam znajo zaposleni v lekarni oz specializirani trgovini sploh odgovoriti na zastavljea vprašanja.
Se vam zdi da so dovoloj strokovni ali ne.
Njalepša hvala za vse odgovore in lep dan še naprej.
lepotička
FAQ
Started by lepotička, Aug 09 2006 08:33 AM
8 replies to this topic
Posted 09 August 2006 - 08:33 AM
Manjka le bistvo celote, ki dopolni moj jaz.
Ne rabim obljub samo iskren obraz.
Ne rabim obljub samo iskren obraz.
Posted 09 August 2006 - 07:59 PM
lepotička moja vprašanja so že v temi vprašanja in odgovori
I love animals and animals love me.
Posted 09 August 2006 - 09:20 PM
QUOTE(lepotička @ Aug 9 2006, 08:33 AM)
Oz kaj menite da so najbolj pogosta vprašanja, ki jih diabetiki zastavite v specializirani trgovini ali lekarni.
Kaj vas zanima. In ali vam znajo zaposleni v lekarni oz specializirani trgovini sploh odgovoriti na zastavljea vprašanja.
lepotička
lepotička
Ko sem postal diabetik, sem bil star 15 let, poleg tega sem se bal injekcij. Ko so mi povedali, da se bom moral špikati vsak dan, sem mislil da se hecajo - oz. ne mislil, prepričan sem bil v to. Vprašanj pa nisem imel nobenih, ker sem bil verjetno premlad...
Vprašanj nimam tudi zdaj, ker vem več, kot tisti, ki tam delajo, kaj bom torej spraševal? Zdaj, ko obstaja internet (in Google
Posted 05 March 2008 - 11:06 PM
QUOTE(lepoti?ka @ Aug 9 2006, 08:33 AM)
lepoti?ka
lepoti?ka
Pozdravljena... Si uspela napisati to knjizico? Ce ne, tukaj je ena iz tujine, ki pa je namenjena predvsem mladim (zelo mladim).
Enkrat sem se spravljal, da bi jo prevedel pa mi je zmanjkalo casa...
No tukaj je...
http://www.grandmasandy.com/books.html
Gre za babico, ki je napisala te knjige za svojega vnucka Malcoma...
Lp
Andy
Posted 06 March 2008 - 01:39 PM
Zdravo,
zadeve se zelo spreminjajo, seveda na bolje v primerjavi s preteklostjo. V?asih je bilo vse sveto in edino kar ti je povedal zdravik, sedaj je polno literature povsod, samo potrebno je spraševati in gre in se lahko izobražuješ.
Za?etki so bili resni?no hudi, bolezen je prišla kar nenadoma, morala sem kar nekaj ?asa vse kuhati, torej od igel, injekcij, bilo je vse stekleno. Zbolela sem v letu 1980. Kljub vsemu temu, sem zadovljna, da je šel razvoj naprej glede zdravjeljenja in vseh izboljšav. Bilo je resni?no težko, vse zelo natan?no, potrebno se je držati vsega predpisanega....
Sre?no
zadeve se zelo spreminjajo, seveda na bolje v primerjavi s preteklostjo. V?asih je bilo vse sveto in edino kar ti je povedal zdravik, sedaj je polno literature povsod, samo potrebno je spraševati in gre in se lahko izobražuješ.
Za?etki so bili resni?no hudi, bolezen je prišla kar nenadoma, morala sem kar nekaj ?asa vse kuhati, torej od igel, injekcij, bilo je vse stekleno. Zbolela sem v letu 1980. Kljub vsemu temu, sem zadovljna, da je šel razvoj naprej glede zdravjeljenja in vseh izboljšav. Bilo je resni?no težko, vse zelo natan?no, potrebno se je držati vsega predpisanega....
Sre?no
Posted 12 June 2008 - 10:22 AM
Diabetes imam že ve? kot 15 let.Najprej sem bila samo na dieti zdaj sem pa že 10let na tabletih,ki pa jih zdravnik ve?krat zamenjal.Zdaj imam že 2leti isto terapijo,ki mi jo je moral zdravnik zamenjati pa me zanima ?e je mogo?e to vzrok ,ker se telo preve? navadi kakšne imate izkušnje s tem?
Posted 12 June 2008 - 10:37 AM
Važno da s z boleznijo nau?iš živeti pa te?e vse spet tako naprej seveda je lahko svetovati ampak življenje zahteva svoje.Želim vsem da poskusijo živet ?im bolj naravno in seveda z naravo to seveda mislim ?imve? gibanja in prijetnih sprehodov v naravi tam res odženemo lahko vse skrbi in si napolnimo baterije da bomo tudi kasneje lahko pomislili kako lepo je v naravi dan bo tako hitreje minil.
Posted 17 June 2008 - 06:26 AM
Zvezdica, seveda narava posreduje marsikaj koristnega in si napolniš baterije za naprej, torej za lažje življenje s sladkorno boleznijo in obi?ajno življenje.
sre?no
sre?no
Posted 17 June 2008 - 09:48 AM
Tudi jaz mislim da nam narava pomaga samo mi tako grdo delamo z njo.Vesela ko vidim da se zdaj tudi mladi radi podajajo na razne pohode.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users