Jump to content

Ima morda kdo izkušnje z izdelki Herbalife?

46 replies to this topic

#1 Gost Dragica *

• Gosti

Posted 09 January 2005 - 11:15 AM

Baje so nekateri prenehali z uporabo tablet, nekateri pa tudi z inzulinom. Ali je kdo že probal? Kako je delovalo na vas? Kje se to dobi?
Hvala za vaše odgovore.
Dragica

#2 Gost KARMEN *

• Gosti

Posted 19 January 2005 - 09:00 PM

Moja mama se je znebila tablet. Sladkorja je imela okoli 8-11, v nekaj tednih se je zreguliral na normalno raven. Zdaj je že več kot eno leto brez tablet za sladkor.
Ona je bila ful zadovoljna. Spomnem se, da so jo nenehno spremljali, poleg sladkorja pa se je znebila tudi 14 kg. Do kontakta je prišla preko spletne strani www.vitalnost.com (koda 0190)
Njej je pomagalo, tako da se verjetno izplača poizkusit. Veliko uspeha
Karmen

#3 Gost Herbalistka Romana *

• Gosti

Posted 23 January 2005 - 09:34 PM

unsure.gif V naši družini smo diabetes II smatrali že kot nekaj dednega, če ne že kar nalezljivega, prav tako multiplo sklerozo ter bolezni srca in ožilja .
Moja mama je pri 50 letih ovdovela in iz meseca v mesec je njen sladkor naraščal. Redno je jemala Aglurab, ki pa žal ni več učinkoval, saj je bil stres prevelik, nadzor nad zaužito prehrano pa čedalje težji.

Mamo sem pred enim letom dala na program celične prehrane in njen rezultat je danes, pri 52-ih, takle:

- sladkor iz 9,6 na 4,5-5,5
- shujšala je 14 kg in 17 cm v pasu
- izboljšala težave z revmo
- dobila ogromno energije in dobre volje ter zato postala bolj aktivna

Pokličite me kar na moj GSM 041 355 993 in vas bom podrobneje seznanila, kako lahko tudi vi dosežete izvrstne rezultate s hrano, ki so jo sestavili najboljši nutricisti (med njimi je celo Nobelov nagrajenec!!!).

LP
Romana
PS
če vam je nerodno poklicati, me lahko kontaktirate na moj mail vitalnost@siol.com
PPS
če ne verjamete, lahko mojo mamo pokličete kar sami (pišite mi za njeno telefonsko številko)

#4 Gost Herbalistka Romana *

• Gosti

Posted 12 March 2005 - 01:31 PM

Da osvežim podatke za mojo mamo:
- 16 kg manj
- v pasu 22 cm in čez prsi 10 cm manj
- Aglurab iz 3 tablet na 2 tableti dnevno
- zadnje merjenje sladkorja 3,5!!!!!!!!

Zdravnik ji je sicer prepovedal zmanjševanje zdravil, vendar se je mami tako odločila. Osebno bi rada videla, da bi njen zdravnik bolj sodeloval, pa je žal preveč prepričan v to, da so edina rešitev zdravila. Doživljenjsko!

Hvala bogu, da smo v naši družini spoznali Herbalife. Imam mamo, ki ima prvič v življenju nekaj od življenja.

#5 Gost Herbalistka Romana *

• Gosti

Posted 05 June 2005 - 10:46 AM

Joj, novi podatki!!!!
Ko jo vidim, imam občutek, da se je prepolovila. Če boste hoteli, bom enkrat pokazala njene slike... Neverjetna je biggrin.gif
po novih podatkih:
- 22 kg manj
- 26 cm v pasu
- sladkor (zadnje merjenje) 5.5

HURRRRRAAAAAAAAAA!!! trance_30_punk.gif trance_40_thumbup.gif trance_41_w00t2.gif cool.gif

a sem že kdaj rekla, da definitivno trance_27_notworthy.gif za Herbalife in njihove znanstvenike?

hvala, hvala, hvala, hvala

#6 Pacificus

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 25 posts
  • Zanimanja:Glasba, literatura, filozofija, verstva, politika...

Posted 16 August 2005 - 10:43 PM

Kot v večini "čudežnih" pripomočkov... Dragi pridejo, da te kap, in tako malo pomagajo, da te še enkrat kap!

Enkrat sem poizkusil, pa sem prišel k pameti...

Osebno se držim zdrave nekomercionalne stroke, zadoščajo mi nasveti zdravnikov in seveda prizadevanje za zdravo življenje. hooray.gif
Lep pozdrav vsem!

Pacificus, l.r.

Jn 13,34:
Novo zapoved vam dam, da se ljubite med seboj! Kakor sem vas jaz ljubil, tako se tudi vi ljubite med seboj!

#7 Gost justme *

• Gosti

Posted 06 September 2005 - 12:09 PM

To ni "čudežen" pripomoček. To je zdrava hrana. Torej, je ne moreš 1x poskusit in biti že strokovnjak. To niso zdravila, ampak hrana. Najverjetneje ješ kruh, pa mleko, ... Dvomim, da si enkrat poskusil, pa nehal. Imam stranke, ki so potrebovale nekaj mesecev, da so si s temi "čudežnimi" pripomočki znižale krvni sladkor, visok krvni tlak, odpravile določene zdravstvene težave, tudi srčne. In če jih vprašam ali je bilo vredno, kaj misliš, kakšen je njihov odgovor? Ali misliš, da si farmacija želi, da bi bili ljudje zdravi? NE, ker potem propade njihov posel. Zdravila že pomagajo, kratkoročno. Na dolgi rok pa puščajo posledice. Ampak, ti že veš, ker si poskusil!

Če ob vsaki prvi oviri odnehaš, v življenju ne prideš nikamor. Če želiš spoznati moje stranke, ki so dosegle svoj rezultat, mi piši na mail: health@volja.net

Moj osebni nasvet: ne poskušaj, ker je za poskus res predrago. Če si resen in si zares želiš odpraviti določene težave, pa začni jesti in vztrajaj!!!! Z veseljem ti bom čestitala.

P.S: Pa brez zamere... smile.gif

QUOTE(Pacificus @ Aug 16 2005, 10:43 PM)
Kot v večini "čudežnih" pripomočkov... Dragi pridejo, da te kap, in tako malo pomagajo, da te še enkrat kap!

Osebno se držim zdrave nekomercionalne stroke, zadoščajo mi nasveti zdravnikov in seveda prizadevanje za zdravo življenje. hooray.gif

View Post

#8 Miran

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 September 2005 - 08:34 AM

Spoštovana ga. Dragica!
Sam sem sladkorni bolnik tip2. Imel sem vse težave, ki jih lahko ima človek s tako boleznijo. Pred nekaj meseci sm se seznanil z izdelki ameriške firme GNLD. Povem Vam, da se mi je življenje obrnilo v nasprotno stran, kot sem je pesimistično videl do sedaj. Rad bi to povedal celemu svetu, pa je žal to nemogoče. Zato, na tej strani prvič pišem o tem, kajti resnično si želim pomagati še komu. Izdelki GNLD pa so namenjeni prav vsej populaciji, katera se zaveda pomena zdravega življenja in prehranjevanja. Žal tega ni v prosti prodaji in je potrebno kontaktirati pooblaščenega distributerja. Vsi izdelki GNLD imajo potrditveni certifikat s strani ministrstva za zdravje RS in je eden redkih, ki se s tem lahko pohvalijo. Po zadjih podatkih, pa tudi že diabetična ambulanta svetuje konzumiranje omenjenih izdelkov, kot dodatek k prehrani in posledično zmanjšanje količine predpisanih tablet. Kakorkoli, če Vas zanima še kaj več, mi sporočite na mail: miran.fingust@telemach.net
Želim Vam lep in zdrav dan.

#9 Gost herbalistka Romana *

• Gosti

Posted 21 September 2005 - 09:51 PM

trance_17_emot-angel.gif
Malo sem spet prišla pogledat in vidim, da ste se kar razpisali...
No, moja mama se odlično drži in moram vam povedati, da so ljudje iz njene okolice že prav pošteno radovedni, kaj se dogaja z njo; videti je srečna in mladostna.
Odveč je omenjati, da me vsake toliko kak radovednež pokliče, da preveri, če je to res od "tiste moje hrane".
Eden takih je tudi g. Zdravko, ki je po tem, ko je slišal za mojo mamo, poskusil še sam. Njegov rezultat je sladkor v mejah normale in zdravnica mu je dala naslednjo kontrolo šele čez 2 meseca. Prej je moral sladkor kontrolirati vsak dan in si voditi beležko, ki sta jo z zdravnico redno pregledovala, saj je predhodno pri njem nenadoma izbruhnil diabetes2 in se je sladkor vzpenjal do astronomskih vrednosti in kljub zdravilom ni hotel pod 13!!!

Še citat svetovno renomiranega nutricionista dr. Davida Hebera: "na svetu je 158 milijonov diabetikov tipa 2. To je bolezen, ki je tesno povezana z debelostjo, saj je 95% teh pacientov predebelih (ang. obese, opp). V naslednjih 10 letih bo na svetu 212 milijonov diabetikov tipa 2 in 80% vseh bolezni srca (heart disease, opp) se bo pojavilo pri diabetesu 2, ki ga jaz imenujem "diabesity" (diabelost)."

Lep poZdrav smile.gif

#10 Gost čuk darko *

• Gosti

Posted 24 October 2005 - 10:01 AM

herbalife mi je pomagal pri teži prebavi in pri energiji za vsakdanje delo inf na tel 040 950 811 jem ga že 2 meseca pokličite

#11 Gost Bra *

• Gosti

Posted 16 November 2005 - 02:18 PM

QUOTE(Pacificus @ Aug 16 2005, 10:43 PM)

View Post

#12 Gost branka *

• Gosti

Posted 23 November 2005 - 12:02 PM

QUOTE(Miran @ Sep 8 2005, 08:34 AM)
Spoštovana ga. Dragica!
Sam sem sladkorni bolnik tip2. Imel sem vse težave, ki jih lahko ima človek s tako boleznijo. Pred nekaj meseci sm se seznanil z izdelki ameriške firme GNLD. Povem Vam, da se mi je življenje obrnilo v nasprotno stran, kot sem je pesimistično videl do sedaj. Rad bi to povedal celemu svetu, pa je žal to nemogoče. Zato, na tej strani prvič pišem o tem, kajti resnično si želim pomagati še komu. Izdelki GNLD pa so namenjeni prav vsej populaciji, katera se zaveda pomena zdravega življenja in prehranjevanja. Žal tega ni v prosti prodaji in je potrebno kontaktirati pooblaščenega distributerja. Vsi izdelki GNLD imajo potrditveni certifikat s strani ministrstva za zdravje RS in je eden redkih, ki se s tem lahko pohvalijo. Po zadjih podatkih, pa tudi že diabetična ambulanta svetuje konzumiranje omenjenih izdelkov, kot dodatek k prehrani in posledično zmanjšanje količine predpisanih tablet. Kakorkoli, če Vas zanima še kaj več, mi sporočite na mail: miran.fingust@telemach.net
Želim Vam lep in zdrav dan.

View Post

#13 Gost justme *

• Gosti

Posted 24 November 2005 - 02:27 PM

Dragica,

če želiš sebi dobro, začni z uporabo Herbalife proizvodov. Tudi jaz imam stranko, ki ji je sladkor zelo nihal, od 5-20. Zdravniki so jo želeli dati na inzulin, pa se je odločila, da bo poizkusila še z Herbalifom. Po slabih dveh mesecih se je sladkor umiril in padel na 7. Izgubila je 4 kg in nekaj cm.

Odločitev je od vsakega posameznika. Ampak, zakaj si ne bi dala možnosti in spoznala življenje brez zdravil in inzulina?

Če te karkoli zanima, piši na health@volja.net ali pokliči: 041/869-780. Z veseljem ti bom pomagala ali svetovala.

Pa veliko uspeha!

#14 Gost Branka *

• Gosti

Posted 16 December 2005 - 09:17 AM

QUOTE(Dragica @ Jan 9 2005, 11:15 AM)
Baje so nekateri prenehali z uporabo tablet, nekateri pa tudi z inzulinom. Ali je kdo že probal? Kako je delovalo na vas? Kje se to dobi?
Hvala za vaše odgovore.
Dragica

View Post

#15 Gost Aleš *

• Gosti

Posted 14 January 2006 - 11:30 PM

Proizvodi se dobijo preko zastopnikov. Rezultati so ob rednem jemanju zelo dobri ( v nekaj mesecih z 20 na 5) vsekakor pa bolj zdrava alternativa inzulinu. Cena ni pretirana saj s proizvodi delno nadomestimo klasično prehrano. Program je učinkovit pri bolnikih s diabetesom tipa II. Več informacij preko e naslova ales.hlife@gmail.com

#16 Gost dejstva *

• Gosti

Posted 15 January 2006 - 11:24 PM

QUOTE(Dragica @ Jan 9 2005, 11:15 AM)
Hvala za vaše odgovore.
Dragica

View Post

herbalife funkcionira 100%,ne funkcionira pa takrat ko ga nejes

#17 Gost Aleš *

• Gosti

Posted 23 January 2006 - 11:14 PM

www.vitalnost.com vstopna koda je 1811

#18 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 27 January 2006 - 07:44 PM

QUOTE(dejstva @ Jan 15 2006, 11:24 PM)
herbalife funkcionira 100%,ne funkcionira pa takrat ko ga nejes

View Post

Tudi to sem poiskusil in lahko trdim, da na diabetikih tip I ne funkcionira. Ne nasedajte !!!!! Pa da ni drago tudi ni res, saj če zračunaš koliko te pride obrok ?!
Če bi to res delovalo, potem smo na svetu sami suhi, lepi in zdravi ljudje. Prosim dejte mir !!!!

#19 bady

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 74 posts

Posted 27 January 2006 - 07:49 PM

QUOTE(bady @ Jan 27 2006, 07:44 PM)
Tudi to sem poiskusil in lahko trdim, da na diabetikih tip I ne funkcionira. Ne nasedajte !!!!! Pa da ni drago tudi ni res, saj če zračunaš koliko te pride obrok ?!
Če bi to res delovalo, potem smo na svetu sami suhi, lepi in zdravi ljudje. Prosim dejte mir !!!!

View Post

Aja sem pozabu. Res shujšaš ampak od stradanja !!!!. To se lahko doseže tudi zastonj !!!

#20 Gost Alex *

• Gosti

Posted 11 March 2006 - 11:26 PM

Zdravo!

Toliko o tem Herbalifu....Tudi sam seb bil zelo skepticen o tem, in da je to samo nek dodatek k hrani!
Toda to NI dodatek k hrani, ampak JE hrana! Primer: Kosilo sem jedel ob 12:00 (zrezki+krompir), ob 21:00 pa sem zmesal 2 dcl mleka in 2 žlici Herbalifa, in takoj za tem odsel na vecerno rekreacijo. Ce bi bil to dodatek bi moral na rekreaciji po 10 minutah omagati, tako pa sem 1h in 15 minut drvel kot da bi zvecer jedel normalno hrano (recimo makarone). Se pravi izracun: Vlakninske tablete+multivitamin+ Prasek+Proteinski napitek = cca: 27.000. , to pomeni da z enim obrokom (hujsanje: zjutraj in zvecer) porabis cca: 500 SIT !!! Koliko pa porabite za malico v šoli, faxu, službi ??? S tem da naj bi to imelo vse kar telo potrebuje. Poskusiti ni greh!!!

Ce kdo potrebuje podatke o Herbalifu, ali ce hoce poskusiti ucinek le tega
...:....... Axl27@email.si

Lep pozdrav

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users