Jump to content

Glucowatch - izkušnje uporabnikov

4 replies to this topic

#1 MK9

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 31 posts
  • Zanimanja:kolesarjenje, fotografija.. kako odpraviti sladkorno;)

Posted 13 March 2007 - 10:02 PM

[attachmentid=58]

Pozdravljeni. Ravno nabavljam Glucowatch, da bi občasno dobil bolj popolne profile krvnega sladkorja.

Ker zadeva ni poceni (370-470$ sad.gif) me zelo zanima, kako se obnese naročanje prek spleta in pa kako se obnese v praksi seveda?

Attached File(s)

Edited by MK9, 15 March 2007 - 11:08 AM.

Lp, M

#2 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 15 March 2007 - 11:59 AM

Bolj težko bo z izkušnjami, žal ne poznam še nikogar, ki bi Glukowatch uporabljal.
Lp, Blaž

#3 špela

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 16 posts

Posted 15 March 2007 - 07:04 PM

Pozdravljen!

Ali si kaj pomislil na preciznost aparature? Na različnih spletnih straneh sem namreč zasledila, da meritve niso točne, veliko težav pa uporabnikom povzročajo tudi senzorji na notranji strani "ure", ki pridejo v stik s kožo. Baje naprava sploh ni uporabna za diabetike, ki se močneje potijo(napačni rezultati). Tudi sama sem bila zelo zagreta za nakup, pa sem si kmalu premislila. Res je tudi, da sem informacije pridobila že pred časom, tako da je čisto možno, da so naštudirali že kakšno izboljšano verzijo. Sporoči kaj vzpodbudnega! trance_40_thumbup.gif

#4 andyrozman

Legenda

• Clani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 252 posts

Posted 05 March 2008 - 11:01 PM

Kot je Spela dejala, stvar je bila prilicno neprakticna, ker so na mestu kjer je senzor (ki je bil prilicno velik) prislo do izpuscajev in celo alergije... Stvar je bila tako problematicna, da so jih po mislim, da 3 letih vzeli iz prodaje...
Obstajala je se ena podobna "ura", ki pa ni imela senzorjev, pac pa je merila sladkor kar preko koze... No firma je pred kratkim propadla... cena take ure pa je bila zelo velika, pred 6 leti ko sem to zasledil je bila cena mislim da okoli 4000 EUR... (naprava se je imenovala Pendra - podjetje pa mislim da Pendragon)...

Lp
Andy

#5 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 26 August 2008 - 09:16 AM

Mogo?e se je pa vseeno bolj držat kar ustaljenega na?ina merjenja ta se mi zdi je že zelo izpopolnjen da se mi zdi da je to spet ena znanstvena fantastika ki bi rada pobrala denar in na ra?un ljudi rada obogatela. trance_19_hmm.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users