no malo sem zmedena...Na začetku, ko sem dobila sb1 mi je dietetičarka svetovala, da jem jogurte vitalinea.Ko pa sem zdaj na uvajanju za črpalko drugi dietetičarki na vprašanje kakšne jogurte jem odgovorila da vitalineo 0% maščobe sem mislila da jo bo razneslo.Baje je to samo stvar navade vsebuje nevem kakšne kisline....Kaj naj zdaj?Jem te jogurte al ne??????
Vitalinea
Started by animal_loverka-Pia, May 06 2007 07:57 PM
2 replies to this topic
Posted 06 May 2007 - 07:57 PM
I love animals and animals love me.
Posted 06 May 2007 - 08:46 PM
Jah, tako je, to skoraj vsak po svoje pove. Čeprav so vitalinea jogurti z 0% maščobe, je to verjetno na račun kemije. Vprašanje koliko se da dobit "zdravih" jogurtov na trgu, vsakemu verjetno kaj manjka.
Jaz trenutno jem LCA jogurte, sem tudi vitalineo jedel samo sem se jih naveličal.
Jaz trenutno jem LCA jogurte, sem tudi vitalineo jedel samo sem se jih naveličal.
Lp, Blaž
Posted 07 May 2007 - 09:23 AM
Zdravo,
Jaz pa mislim, da malo preveč komplicirajo, za vsak jogurt pa res ni potrebno toliko dvomov... Najbrž je modro čimbolj uravnoteženo prehranjevanje, kar pa že itak vemo, pa čim manj umetnih stvari. Ravno, kar se teh jogurtov tiče, ki so brez maščobe, pa brez sladkorja - skoraj gotovo ne morejo biti prav naravni, če mene vprašate. Zmerno, torej in čim manj predelanih zadev, kakšen greh tu pa tam, je pa čisto O.K.
LP.
Jaz pa mislim, da malo preveč komplicirajo, za vsak jogurt pa res ni potrebno toliko dvomov... Najbrž je modro čimbolj uravnoteženo prehranjevanje, kar pa že itak vemo, pa čim manj umetnih stvari. Ravno, kar se teh jogurtov tiče, ki so brez maščobe, pa brez sladkorja - skoraj gotovo ne morejo biti prav naravni, če mene vprašate. Zmerno, torej in čim manj predelanih zadev, kakšen greh tu pa tam, je pa čisto O.K.
LP.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users