Zanima me kje se lahko naro?im na revijo SLADKORNA
Posted 29 October 2007 - 11:32 PM
Posted 30 October 2007 - 11:38 AM
Posted 30 October 2007 - 11:47 AM
Koliko ?asa je potrebno ?akati da dobiš domol položnico za ?lanarino?
Posted 30 October 2007 - 01:26 PM
v katerega si se ti ker sam se nisem odelezil se nobenega srecanja saj so v "mojem" samo starejsi ljudje 50+ in tam nimam kaj iskati...sploh se mi pa zdi da bi bilo mnogo bolje ce bi se vsa drustva vzela 1x na leto skupaj in organiziralo mnozicno srecanje...potem bi se mlajsi ze nasli skupaj...
Posted 30 October 2007 - 02:12 PM
A se jih kje da sploh kaj kontaktirati da bi vprašal kako pa kaj....?
Ja tudi sam sem mnenja da bi se lahko društva kdaj združila,da bi se mladi dobil skupaj pa kakšno rekl,saj imamo vsi enake težave..
Sam to zelo pogrešam....Pri diabetologu je sicer uredu ker ti pove kakšno spodbudno novico ampak potem ko greš iz lekarne z dvema vre?kama razne robe se mi zdi kot da potem ni nobenega ve?,da bi ga vprašal za mnenje...
Sej ?ahko pokli?eš na center za diabetes ampak bolje bi bilo ?e bi se dobil skupaj taki ki se s tem spopadajo...
Posted 30 October 2007 - 02:49 PM
jah sej zato je pa forum da vprasas...
Posted 30 October 2007 - 03:25 PM
Tale razprava glede mladih diabetikov se mi zdi OK, a poraja se mi vprašanje -?e bi vidva starostno omejila skupino, kdo pride v upoštev? (od? -do?)
Mlajši diabetiki imamo res težave, o katerih bi se morali pogovarjati - ne samo prek forumov. Pa? je" problem" v tem, da mi na bolezen gledamo druga?e, jo druga?e razumemo...
Posted 30 October 2007 - 03:34 PM
menim da smo si tu se dokaj enaki...idealno bi bilo do 30 ampak ok...
predusem pa to da bi se zbralo vecje stevilo oseb kjer ne bi bili s prijatelji in ne vem kom ampak bi na kup padli ljudje ki se med seboj ne bi poznali - s casom bi bili vsi prijatelji in znanci...sedaj se pac pocutim malce odrinjeno ce prides nekam kjer so vsi z roko v roki in ...
Posted 30 October 2007 - 04:20 PM
JUHUHU!!
Posted 30 October 2007 - 04:58 PM
Jaz sem se v?lanil letos in moram povedati, da je to bila ena boljših stvari, ki sem jih naredil v življenju. V njem so predusem diabetiki tip 1 na ?rpalki in penih v starosti od dvajset let naprej, ker za tiste mlajše skrbijo na pediatri?ni .
MOj prispevek o aktivnostih društva Hba1c je objavljen tudi v zadnji reviji Sladkorna , ki jo lahko dobite tudi v bolje založeni trafiki.
Veliko aktivnosti, ki smo jih imeli je z fotkami je tudi na tem forumu in si lahko zadevo pogledate.
Edited by RAF, 30 October 2007 - 04:58 PM.
Posted 30 October 2007 - 06:28 PM
Posted 30 October 2007 - 10:14 PM
Posted 30 October 2007 - 10:49 PM
Posted 30 October 2007 - 11:26 PM
Racman, a ti si z Jesenic?
Posted 31 October 2007 - 05:38 PM
Ali je kdo tam v?lanjen in ali mi ve povedati kako je tem..?
Sam sem prej zelo ponižno jemal ta društva ker sem si mislil da so tam sami stari ljudje ,sedaj ko sem pa za?el opažati da se tega vdeležujejo tudi mladi ljudje pa sem se tudi sam odlo?il za to...
Hura,rad bi spoznal ljudi ki se spopadajo z to težavo da se ne bi po?util tako sam z tem problemom..
Posted 01 November 2007 - 07:37 PM
Ali je kdo tam v?lanjen in ali mi ve povedati kako je tem..?
Sem v izvršnem odboru Društva diabetikov tipa 1 Slovenije; ?e še nisi dobil odgovora na svojo prošnjo za ?lanstvo, pokli?i predsednika društva Boštjana Korošca na:
(031) 533-337
Glede revije "Sladkorna bolezen" pa si jo lahko ogledaš tudi na spletni strani (razen zadnje številke, ki se je ne da odpreti):
http://www.diabetes-zveza.si/?area=mgz&show=01
Dogodki, ki jih Društvo HbA1c organizira, so pretežno športne oz. "aktivne" narave; ve?ino komunikacij zadnje ?ase opravimo kar preko elektronske pošte, saj smo vsi zaposleni/študiramo in smo bolj na tesnem s ?asom.
Posted 02 November 2007 - 09:31 AM
menim da smo si tu se dokaj enaki...idealno bi bilo do 30 ampak ok...
Oh noooooooo, z 30 letom sem vstopila v klub star?kov. Ojojoj
Sem drga? za kaka neformalnasre?anja mladih tipvcev 1...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users