Glede na to da se bliža dan diabetikov, me zanima ali je kdo seznanjen kaj bo v Kopru organizirano?
športne prireditve ob dnevu diabetikov
Started by betel, Nov 06 2007 05:36 PM
3 replies to this topic
Posted 06 November 2007 - 05:36 PM
En lep ve?er vsem skupaj
Glede na to da se bliža dan diabetikov, me zanima ali je kdo seznanjen kaj bo v Kopru organizirano?
Nada
Posted 11 June 2008 - 07:24 PM
Žal mi je sem šele zdaj ?lanica tega foruma tako bi vam lahko povedala da smo imeli vTrži?u pohod za dan diabetikov.Vsako leto nas je zdaj ve? na pohodu je veselo malo se poveselimo in tudi zapojemo.Vesela da sem v takem društvu kjer se vedno kaj dogaja.
Posted 13 June 2008 - 01:08 PM
Vem da se dogaja po društvih veliko zanimivega tudi razna sre?anja v korist diabetikov zakaj se ve? ne oglašte tako bili bolj seznanjeni in se tudi bolj vklju?evali vto delo.
Posted 14 June 2008 - 07:20 AM
Živio danes je sobota grdo vreme nam ne sme povariti veselja do na?rtovanega praznovanja.V Trži?u imamo danes v spomin na preminulega v gorah dr mer?unarazli?ne pohode po Lomu in seveda za tiste drzne in kondicijsko bolj pripravljeve pohod do ploš?e pod vrhom Storži?a.Vesela bom ?e se bo potem kakšen pohodnik oglasil na forumu in napisal svoje vtise in upam da se nam bo drugo leto pridružilo pri pohodu ve? ljudi v skupnem premagovanju diabetesa s pomo?jo lsatne fizi?ne aktivnosti.Dokažimo da smo mo?nejši saj toliko ?asa kolikor ?asa se še lahko gibljemo in hodimo saj je v gibanju naša mo? .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users