Jump to content

Zapleti pri dolgotrajni sladkorni

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

#1 RAF

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 29 April 2008 - 11:57 AM

Spodaj je povezava, da vidite kaj vse se laho pripeti nam diabetikom, ?e zadeve uidejo izpod nadzora. Ogled priporo?am samo tistim z dobrim želodcem.

Zraven desno so pa še druge zadeve o diabetesu.

Edited by RAF, 29 April 2008 - 11:57 AM.

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 11 August 2008 - 03:47 PM

Pogledala sem film o otrocih z diabetesom vidim da se lahko veliko nau?imo prav od njih saj prav lepo premagujejo svoje težave ?eprav jim to ni vedno lahko. trance_40_thumbup.gif

#3 andyrozman

Legenda

• Clani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 252 posts

Posted 11 August 2008 - 09:51 PM

QUOTE(zvezdica @ Aug 11 2008, 03:47 PM)
Pogledala sem film o otrocih z diabetesom vidim da se lahko veliko nau?imo prav od njih saj prav lepo premagujejo svoje težave ?eprav jim to ni vedno lahko. trance_40_thumbup.gif

View Post

Ja na youtube je kar dosti teh film?kov, s pri?evanji otrok... zelo pou?no... Jaz sem jih nekaj zbral na moji you tube strani
http://uk.youtube.com/user/AndyRozman (poisces my videos -> PlayList -> Diabetes)

Andy

#4 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 17 August 2008 - 10:56 AM

Ta YouTube je taki drek. To bi mogli pol stvari skenslat dol. Kvaliteta za en K..... O diabetesu je samo par zanimivih videjov. Ostali videji so pa za en drek. Koga te briga, tam za neki blog, da je videl neki video o diabetesu BLA BLA BLA BLA. ?e že naj mislijo snemat te videje, naj vsaj nekaj pametnega posnamejo, pa vsaj v neki kvaliteti. Moja stara VHS kaseta od obhajila ma lepšo sliko.

Ka so vsi tak nesposobni ali kaj??? Bom jaz mogel še posnet kaj pametnega. biggrin.gif

#5 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 02 September 2008 - 05:51 PM

Mogo?e ti bo pa uspelo,potrudi se in objavi potem bomo pa lahko delil pohvale ali pa graje,do takrat bodo pa na voljo le taki slabi posnetki ve?krat kopirani.Lep pozdrav in veliko uspeha pri snemanju se že veselim posnetkov. trance_40_thumbup.gif trance_19_hmm.gif

#6 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 03 September 2008 - 04:04 PM

Bom res treba nekaj posnet.

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 03 September 2008 - 04:17 PM

No le poskusi,saj ti bo uspelo.Tudi pri nas boš lahko našel zanimive posnetke.Pa veliko sre?e. trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users