Jump to content

Zakaj ne vpisujete na forum?

6 replies to this topic

#1 RAF

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 716 posts
  • Spol:Moški
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 15 May 2008 - 02:44 PM

Ta problem se pojavi pri vseh forumih in tudi na tem od zveze ni ni? druga?e. Problem, ki je prisoten se imenuje premalo vpisovalcev, oziroma ve?ina obiskovalcev samo prebere tisto temo, ki jo zanima in potem so zadovoljni.
Menim, da je forum namenjen najširšemu krogu bralcev in vpisovalcem in tudi ena od najbolj demokrati?nih oblik izražanja mnenj. Seveda en nivo kulture mora obstajati in za to ponavadi poskrbijo moderatroji. Tu na našem forumu ni nikoli bilo težav z neprimirnimi vsebinam, kar za nekatere druge forume ne bi mogel re?ti.
Kaj je po vašem mnenju vzrok za majhno število vpisovalcev, oziroma kakšne predloge imate, da bi forum bolj zaživel.
Mislim, da je sedaj število priklju?kov na interet že tako veliko v Sloveniji, da pomankanje dostopa do neta ne more biti vzrok za majhno število vpisovalcev.

#2 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 15 May 2008 - 05:57 PM

Se strinjam.

Prva stvar so neprimerne vsebine oz. spami. Naš forum je zaprte sorte, vsako registracijo jaz osebno potrdim oz. dovolim. Zato na temu forumu ni spamerjev ali reklamnih botov.

Druga stvar, beležimo res solidno število obiskov na stran, v Aprilu kar 32.975 obiskov, od tega okoli 20% obiskov na forum.

Torej ljudje berejo, pišejo pa bolj malo. Težko re?em, da je naš forum ljudem neznan, upam tudi, da ni pre-zakompliciran za uporabo. Res ne vem zakaj ve? ljudi ne piše po njem. (?eprav sem zadovoljen z aktivnostjo)
Lp, Blaž

#3 andyrozman

Legenda

• Clani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 252 posts

Posted 17 May 2008 - 12:24 PM

QUOTE(Blaž @ May 15 2008, 05:57 PM)
Torej ljudje berejo, pišejo pa bolj malo. Težko re?em, da je naš forum ljudem neznan, upam tudi, da ni pre-zakompliciran za uporabo. Res ne vem zakaj ve? ljudi ne piše po njem. (?eprav sem zadovoljen z aktivnostjo)

View Post

Zdravo Blaž !

Morem re?t, da mi je forum zelo vše?.... glede pisanje pa je takole... Napišem, ko imam kaj "pametnega" za povedat... berem pa tudi samo tiste teme, ki me zanimajo... In mislim, da velja za ve?ino naših ?lanov enako...

Zadnje ?ase kar redno sem prihajam in sproti pregledam kaj se je spremenilo... pravzaprav opbiš?em forum 20x bolj pogosto kot recimo spletno stran...

Andy

#4 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 18 May 2008 - 01:30 PM

Pozdravljeni

Ta forum je ?ist PASIVEN. ?e so 3 nove teme na teden dni je to že luksuz.

Moji predlogi:
+ dodajte možnost za izbris teme
+ dodajte novo podskupino npr. Datoteke, Fajli itd... Kjer bi se izklu?no nalagalo programje, scani, povezave itd... Da novi userji takoj vidijo stvari, ne pa da iš?ejo.
+ spremenite defaultno modro temo v sivo temo
+ popravite dodajanje URL, IMG
+ priponke pove?ajte na najmanj 2048kb in da je možno pripet ve? datotek naenkrat
+ pri Avatarju tam ko piše Vajenec, Legenda dodajte novo vrstico v katerem bo pisalo, kaj je to za en user, Pen user, Pump User, Edukator, Doktor, Tablete User itd... biggrin.gif

To bi blo zaenkrat od mene, ?e se še kaj spomnim bom napisal.

#5 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 12 June 2008 - 10:15 AM

Meni je zanimivo vse,ker sem šele krajši ?as ?lanica nimam nobenih pripomb,?e pa jih imam jih dam tja kamor spadajo.Dobro bi bilo da bi obiskovalci foruma uporabljali bolj doma?e izraze ,ker vsi pa ne znamo tako dobro da bi razumeli vse te nove ra?unalniške izraze zato pa raje samo preberemo in stvar pustimo na miru seveda to pa ni prav. rolleyes.gif rolleyes.gif

#6 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 22 June 2008 - 04:04 PM

Kaj URL linke ste že popravli?????

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 23 June 2008 - 10:29 AM

No pares ni ni? novega bil bi že ?as da se kaj premakne.Mogo?e je zdaj ?as po?itnic tudi na forumu mogo?e pa v jeseni ve? aktivnosti.Lepe po?itnice vsem in ?immanj stresov takih ali druga?nih. trance_40_thumbup.gif trance_27_notworthy.gif trance_21_laughing1.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users