Jump to content

iščem spremljevalko do45

• You cannot reply to this topic
12 replies to this topic

#1 lubnikar

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 14 posts

Posted 17 June 2008 - 08:38 AM

wub.gif zelo bi bil vesel, ?e se mi pridružiš na športnih aktivnostih. Sem na novo odkrit sladkorni bolnik s tipom 2, pa takoj na inzulinu. Rad kolesarim, hodim v hribe, pa še plezam po zavarovanih poteh sam. Do sedaj sam hodil po turah po manj obljudenih hribovskih poteh tudi sam. Za?enjajo se po?itnice in s tem ve?ja možnost za izboljšanje sladkorne bolezni.

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 17 June 2008 - 09:42 AM

Veseli me da si se nam pridružil na forumu.Tudi jaz rada hodim v hribe samo nikoli sama ker je za nas diabetke lahko usodno Tudi ti boš sigurno dobil spremstvo v nasprotnem primeru se lahko vklu?iš v društvo tam pa tako vedno kaj organizirajo in si lahko izbereš po svoji volji dejavnost,ki te zanima.Sama imam take izkušnje pri premagovanju bolezni,da se ?im ve? gibljem,hodim telovadim v?asih pa tudi te?em to mi zdaj še uspeva nikoli pa ne grem sama. trance_27_notworthy.gif trance_27_notworthy.gif trance_27_notworthy.gif

#3 lubnikar

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 14 posts

Posted 17 June 2008 - 09:51 AM

QUOTE(zvezdica @ Jun 17 2008, 09:42 AM)
Veseli me da si se nam pridružil na forumu.Tudi jaz rada hodim v hribe samo nikoli sama ker je za nas diabetke lahko usodno Tudi ti boš sigurno dobil spremstvo v nasprotnem primeru se lahko vklu?iš v društvo tam pa tako vedno kaj organizirajo in si lahko izbereš po svoji volji dejavnost,ki te zanima.Sama imam take izkušnje pri premagovanju bolezni,da se ?im ve? gibljem,hodim telovadim v?asih pa tudi te?em to mi zdaj še uspeva nikoli pa ne grem sama. trance_27_notworthy.gif  trance_27_notworthy.gif  trance_27_notworthy.gif

View Post

prav toliko usodno kot za druge, ne bojim se. Me pa je to doletelo, da ima kar visoke doze in s temi zelo dobro uravnavam sladkor. Kar 26E za zajtrk in pri ostalih obrokih po6E

#4 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 17 June 2008 - 10:03 AM

Vidim,da rabiš spremstvo do 45 mislim da ti ne bo težko najti jaz jih imam že ?ez60 pa se še vedno najde družba pa gremo veselo napot.Dobra volja in vse polno optimizma pa gre. smile.gif smile.gif

#5 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 04 July 2008 - 06:43 AM

Imaš resni?no velike doze inzulina, ga resni?no toliko potrebuješ, izvajaš meritve, da ne bo prihajalo do težav ali imaš bolj obilne obroke, da potrebuješ zato ve? inzulina.

Meritve , gibanje, uspešno trance_19_hmm.gif

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 04 July 2008 - 09:05 AM

Ali tvoj sladkor redno meriš ,????????udno se mi zdi ?e si tako fizi?no aktiven in imaš tako visok sladkor mogo?e narediš kdaj kakšen prekršek,tudi to ni tako hudo ?e se tega zavedaš potem tudi to lahko popraviš sicer je treba kar precej discipline pri vsem tem. trance_21_laughing1.gif trance_27_notworthy.gif trance_40_thumbup.gif

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 04 July 2008 - 09:27 AM

Lubnikar firb?na sem in te sprašujem ali se že dobil spremljevalko?Svetujem ti da se vklju?iš v društvo greš s ?lani na izlete in tako boš spoznal prijateljico,ki te bo lahko potem spremljala na tvojih pohodih.Sem mogo?e preve? vsiljiva s svojimi nasveti,ni? hudega nisem mislila s tem samo vše? mi je da si lahko pri forumu tako pomagamo med sabo.V?asih je res težko navezat stik saj ravno po cesti pa le ne hodijo DOBRE spremljevalke,pa veliko sre?e in lepih potepanj ti želim. trance_40_thumbup.gif smile.gif

#8 lubnikar

Neznanec

• Clani
  • Pip
  • 14 posts

Posted 15 July 2008 - 09:26 PM

QUOTE(zvezdica @ Jul 4 2008, 09:27 AM)
Lubnikar firb?na sem in te sprašujem ali se že dobil spremljevalko?Svetujem ti da se vklju?iš v društvo greš s ?lani na izlete in tako boš spoznal prijateljico,ki te bo lahko potem spremljala na tvojih pohodih.Sem mogo?e preve? vsiljiva s svojimi nasveti,ni? hudega nisem mislila s tem samo vše? mi je da si lahko pri forumu tako pomagamo med sabo.V?asih je res težko navezat stik saj ravno po cesti pa le ne hodijo DOBRE spremljevalke,pa veliko sre?e in lepih potepanj ti želim. trance_40_thumbup.gif  smile.gif

View Post

ni hudo ?e si aktiven. Pri meni je cuker ob meritvah v povpre?ju 6 v zadnjih treh mesecih. Pokljuški gozdovi so premagani s kolesom v spremstvu dobrega prijatelja kolesa, le ta me ne pusti na cedilu in z njim je skoraj vsak klanec premagan. Prijateljica bi me težko dohajala. Zmanjšam inzulin tudi za 6E jutranjega in ?ez dan še kakega spustim, ?e izpustim obrok in pojem potem le ve?erjo ob prihodu domov.

#9 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 16 July 2008 - 06:38 AM

Dobro je, da imaš tako zvestega in ubogljivega prijatelja, ki te ne zaposti, to je kolo. Verjetno ti je to dobra družba glede na tvojo kondicjo in družbo.

sre?no trance_19_hmm.gif

#10 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 16 July 2008 - 08:30 AM

Lubnikar le tako naprej vidim da ti telesna kondicija dobro ampak vseeno bi bilo prav da takih podvigov ne bi opravljav sam izkušnje nam povedo da se lahko kaj hitro zgodi nepredvidljivega lep dan ti želim in še veliko podvigov. trance_40_thumbup.gif

#11 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 10 June 2009 - 03:33 PM

Brskala sem po forumu in sem naletela na to temo ,mogo?e sem preve? firb?na mislim da si si zdaj dobil spremljevalko in da skupaj premagujeta ovire želim ti veliko sre?e in veselja ker je to zanas diabetike najvažnejše.pa lep dan še naprej in veliko dobre volje. trance_19_hmm.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

#12 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 10 June 2009 - 08:36 PM

smile.gif

Lp, Blaž

#13 zvezdica

Doktor