Še enega smo zmogli! Štirje ?lani Hba1c ta dolgega (156 km), trije ?lani Hba1c pa "ta kratkega" (97 km). Moj vtis je, da je bila letošnja Franja zelo hitra, saj je bila povpre?na hitrost malce ?ez 34 kmh, kar je zadoš?alo, da sva z Boštjanom opravila s traso v 4h in 6min. Ecio je bil še bolj v ospredju (kdaj greš med profije?). Maraton sem prevozil s povpre?nim KS 8mmol, brez hip oz. visokih cukrov, ter s ?rpalko na off. Porabljenih 4300 Kcal sem pokril s štirimi geli in dvema frutabelama in s seveda veliko zalogo OH-jev, naloženih v prejšnjih dnevih. Dirka je v celoti uspela, uvrstitev v prvo tretjino, brez poškodb, med idealnim vremenom... Naprej na trening za Maraton Festina (1600km-29.6.08) v sosednji Avstriji -Celovec, okrog Koroških jezer je res lepa tura, zato vabljeni!
lp zupy
Kolesarski Maraton Franja
Started by zupy, Jun 17 2008 11:37 AM
8 replies to this topic
Posted 17 June 2008 - 11:37 AM
Posted 17 June 2008 - 12:12 PM
?estitam vam za ta podvig,le tako naprej mogo?e vas pa drugo leto ve?,žal mi je ker mi ni dano da bi lahko kolesarila zato pa ve? hodim ker vem da le tako lahko z gibanjem premagujemo bolezen kvaliteta življenja je zgibanjem ve?ja zato vabim vse ,ki lahko naj pridejo na pripravljene in organizirane pohode.
Posted 17 June 2008 - 01:01 PM
QUOTE(zupy @ Jun 17 2008, 11:37 AM)
Še enega smo zmogli! Štirje ?lani Hba1c ta dolgega (156 km), trije ?lani Hba1c pa "ta kratkega" (97 km). Moj vtis je, da je bila letošnja Franja zelo hitra, saj je bila povpre?na hitrost malce ?ez 34 kmh, kar je zadoš?alo, da sva z Boštjanom opravila s traso v 4h in 6min. Ecio je bil še bolj v ospredju (kdaj greš med profije?). Maraton sem prevozil s povpre?nim KS 8mmol, brez hip oz. visokih cukrov, ter s ?rpalko na off. Porabljenih 4300 Kcal sem pokril s štirimi geli in dvema frutabelama in s seveda veliko zalogo OH-jev, naloženih v prejšnjih dnevih. Dirka je v celoti uspela, uvrstitev v prvo tretjino, brez poškodb, med idealnim vremenom... Naprej na trening za Maraton Festina (1600km-29.6.08) v sosednji Avstriji -Celovec, okrog Koroških jezer je res lepa tura, zato vabljeni!
lp zupy
lp zupy
tudi jaz bil na krajši progi Franja ?ez Lu?ine, pa sem zmogel s povpre?nim sladkorjem 4,8 v 5urah In sem nov inzulinar.
Posted 17 June 2008 - 02:17 PM
QUOTE(lubnikar @ Jun 17 2008, 12:01 PM)
tudi jaz bil na krajši progi Franja ?ez Lu?ine, pa sem zmogel s povpre?nim sladkorjem 4,8 v 5urah In sem nov inzulinar.
?estitke vsem, ki ste se udeležili in zmogli ta napor.
ti se pa v?lani še v naše društvo tip 1, ?e se še nisi.
e-mail: hba1c@volja.net
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 17 June 2008 - 03:21 PM
[quote=Alojz,Jun 17 2008, 02:17 PM]
sem izven bolnice 2 meseca, prišel vanjo s 33 in so me porihtali. Do sedaj nisem imel probleme s sladkorjem, do bolnice pa le 2x 8,2. Sedaj pa takoj na inzulinu zjutraj 26, ob obrokih 6 in pred spanjem 8, pa aktiven rekreativec, kolesar in hribolazec. Zdaj si med aktivnostjo sam pomanjšujem doze, pa nimam problemov z visokim sl. ?e želite abrahama med svoje vrste, vas pozdravljam.
sem izven bolnice 2 meseca, prišel vanjo s 33 in so me porihtali. Do sedaj nisem imel probleme s sladkorjem, do bolnice pa le 2x 8,2. Sedaj pa takoj na inzulinu zjutraj 26, ob obrokih 6 in pred spanjem 8, pa aktiven rekreativec, kolesar in hribolazec. Zdaj si med aktivnostjo sam pomanjšujem doze, pa nimam problemov z visokim sl. ?e želite abrahama med svoje vrste, vas pozdravljam.
Posted 17 June 2008 - 05:20 PM
Bravo skoz ve? nas je zdi se mi da je res dobro da se takole vzpodbujamo med sabo in tudi izkušnje ki jih dobite pri premagovanju v gibanju zdi se mi da se bomo takole lažje prebijali skozi nevše?nosti naj bo vsak dan doživetje .
Posted 17 June 2008 - 06:43 PM
[quote=lubnikar,Jun 17 2008, 02:21 PM]
[right]
[/right]
[/quote]
Tudi Abrahamovce imamo že med nami, nekateri se pa tudi po?asi približujemo.
Lp
[right]
[/right][/quote]
Tudi Abrahamovce imamo že med nami, nekateri se pa tudi po?asi približujemo.
Lp
Lep dan se naprej
Alojz
Alojz
Posted 17 June 2008 - 06:56 PM
Super ste! ?estitam za uspešno zastopanje na maratonu.
Lp, Blaž
Posted 18 June 2008 - 07:47 AM
Želim vam še takih uspehov.Mogo?e se pakje sre?amo ?e ne druga?e bom pa navijala za dosego cilja vsi,ki ste prišli do cilja ste zmagovalci.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users