Jump to content

Nekaj kar vam lahko polepša življenje!

• You cannot reply to this topic
23 replies to this topic

#1 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts
  • Zanimanja:Vse živo:)

Posted 01 July 2008 - 11:07 AM

Najprej vas lepo pozdravljam!
Sem sladkorni bolnik na inzulinski ?rpalki in odkrila sem nekaj,kar nam lahko pomaga pri premagovanju težav sladkorne bolezni. Želite biti in ostati zdravi? Nekdo si mogo?e želi zaslužiti nekaj denarja,drugi pa si mogo?e želi potovati...
?e vas kaj zanima glede tega pišite ali pustite kontakt.
Želim vam lep son?en,poletni dan,?imbolje ga izkoristite in naredite kaj pozitivnega zase!
Nina smile.gif
Nina

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 02 July 2008 - 07:42 AM

Nina lepo da si se oglasila zdi se mi da nas je kar veliko ki si želimo polepšat dan zdi da iš?emo razli?ne poti na koncu se pa najdemo in vemo kaj iš?emo.Mogo?e bi bilo prav da nam poveš kako bi ti polepšala dan. trance_40_thumbup.gif

#3 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 02 July 2008 - 01:52 PM

Živjo ZVEZDICA!
?e te zanima ena super stvar in si jo želiš spoznati mi lahko pustiš svoj mail ali msn pa bova preko tega kontaktirali. Sicer pa ne bo ti žal, verjemi, samo priložnost si moraš dati in jaz ti jo ponujam. Seveda pa, ?e še koga zanima mi lahko piše tudi na msn: ninakoren153@hotmail.com..
Vse skupaj prav lepo pozdravljam in ostanite takšni kot ste.
Nina smile.gif
Nina

#4 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 02 July 2008 - 04:41 PM

Jaz sem še?isti za?etnik tato se še težko znajdem,zdi se mi kar dobro ?e bova kontaktirali kar po forumu saj mogo?e pa še koga razveseliva s kakšno najino idejo,?eprav bo v?asih mogo?e malo odbita.Mogo?e kdaj kasneje ko bom imela ve? prakse,zdaj je moja velika inštruktorica moja vnukinja,pravijo da mi gre tudi prav.Meni že zdaj s tem ko lahko kontaktiram po forumu zelo napolni dan saj se vedno najde kaj zanimivega. trance_40_thumbup.gif smile.gif

#5 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 03 July 2008 - 12:23 PM

Živjo ZVEZDICA!
GNLD nudi priložnost za boljše življenje,ki presega celo sanje, vsem ljudem, ne glede na spol, starost ali izobrazbo. Ob leta 1958 ponujamo v družbi GNLD visoko kakovostne izdelke. Priložnost GNLD je zasnovana, tako da vsem omogo?a za?etek lastne poslovne dejavnosti, ne glede na svoje izkušnje ali pretekla usposabljanja. V dejavnosti GNLD ni nobenih omejitev. Svojo dejavnost lahko zgradite, kolikor ho?ete in sicer v skladu z vašimi osebnimi željami, talentom in energijo.Ponujamo prehranska dopolnila,sledijo originalnem na?rtu matere narave, ki zagotavlja, da so sestavine za naše prehrambene izdelke del dejanske ?lovekove prehranske verige in imajo dolgo zgodovino varnega uživanja.
Ve? si lahko pogledaš na strani www.gnld.com
To bi bilo zaenkrat vse. ?e te zanima kaj ve? mi lahko pišeš.
Lp-Nina

Edited by nina, 04 July 2008 - 07:59 AM.

Nina

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 03 July 2008 - 01:27 PM

Nina to si lepo razložila mogo?e bom premislila in se pridružila. trance_40_thumbup.gif

#7 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 04 July 2008 - 08:02 AM

Me veseli ZVEZDICA.Kar vzemi si ?as in razmisli,ker je to ena super priložnost za boljše življenje in uresni?itev sanj.
Lepo pozdravljena!
Lep dan ti želim!
Nina smile.gif
Nina

#8 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 04 July 2008 - 09:19 AM

Nina tudi jaz ti želim lep in seveda še naprej veliko lepih in pozitivnih misli,Zavedam se da je življenje kratko odmerjeno zato ga uživajmo z veliko žlico. trance_40_thumbup.gif

#9 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 04 July 2008 - 10:58 AM

So to taki posebni dodatki oz. hrana v prahu in podobno, da lahko nadomestiš obrok hrane in dodaš jogurt oz. mleko...

#10 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 04 July 2008 - 05:51 PM

Živjo PEGI!
To so prehranska dolnila,vitamini,minerali, ki jih potrebujemo za vsakdanje življenjske procese in boljše po?utje,imamo pa tudi napitke kot je nutrishake,ki ga zmešaš z mlekom in ti nadomesti obrok hrane in beljakovinski napitek,ki je namenjen diabetikom,za uravnavanje krvnega sladkorja in pomaga tudi pri izgubi telesne teže.
Lep pozdrav?ek tudi tebi in oglasi se še kaj!
Nina smile.gif

Nina

#11 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 04 July 2008 - 06:35 PM

Vabljeni v ponedeljek 07.07.2008 ob 19.30 uri v Celjski dom v Celje na dan odprtih vrat in na predavanje o kvalitetnejšem na?inu življenja.Za degustacijo bo poskrbljeno. Informacije na e-mail: ninakoren153@hotmail.com
Lep pozdrav-Nina smile.gif
Nina

#12 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 06 July 2008 - 04:44 PM

Res škoda Nina,ker si iz Celja malo predale? je.Sem iz Gorenjskega konca,mogo?e se pa kdaj sre?amo na kakšni predstavitvi. trance_40_thumbup.gif

#13 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 07 July 2008 - 11:03 PM

Živjo ZVEZDICA!
V Celju je bilo danes super,škoda,ker si z Gorenjske.Druga?e pa sem jaz doma iz Velenja.?e ti bo kdaj do tega se lahko dobimo npr. v Ljubljani.
Imej se ?udovito in oglasi se še kaj!
Lep pozdrav?ek
Nina smile.gif

Nina

#14 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 08 July 2008 - 10:07 AM

Mogo?e pa res,mogo?e naju kdaj skupaj zanese pot pa se bomo lahko ve? pogovorili lep pozdrav. trance_40_thumbup.gif

#15 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 08 July 2008 - 07:03 PM

Živjo ZVEZDICA!
Ja mogo?e naju pa res kdaj poti združijo in se kje sre?ava.Do takrat se pa lepo imej in oglasi se še kaj!
Lep pozdrav?ek
Nina smile.gif
Nina

#16 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 24 July 2008 - 07:10 PM

Nina imaš mogo?e kakšen konkreten predlog za zdaj za poletje.Jaz rada hodim v hribe pa me zanima ?e imaš kakšen dober napitek ki ga lahko pripravim za seboj.Lep dan še naprej. trance_27_notworthy.gif trance_21_laughing1.gif trance_19_hmm.gif

#17 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 24 July 2008 - 10:49 PM

Živjo ZVEZDICA!
Lepo da si se oglasila.Imam napitek,ki si ga lahko pripraviš za s sabo,ki pa ti prav tako pomaga pri urejanju sladkorja in ti da ob?utek sitosti in nadomesti en obrok.Imenuje se GR2 CONTROL. ?e te zanima mi lahko pišeš.
Lep pozdrav?ek!
Nina

Nina

#18 nina

Vajenec

• Clani
  • PipPip
  • 41 posts

Posted 24 July 2008 - 10:51 PM

Aha,pa še to.Izbiraš lahko med okusoma vanilija in ?okolada.
LP smile.gif

Nina

#19 rdonsa

Vseved

• Moderator
  • 129 posts
  • Zanimanja:šport,glasba

Posted 25 July 2008 - 03:13 PM

Pa denarnico si tudi pripravi!GNLD sem spoznal že pred desetimi leti in vem kako dragi izdelki so itd....,da ne bom našteval naprej.Poznam pa tudi nekaj uspešnih ljudi,ki se ukvarjajo z to dejavnostjo in vem kako so prišli na tako velike položaje in tako velikega zaslužka.Pa brez zamere!!!
lp.rdonsa

#20 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 25 July 2008 - 03:16 PM

Nina mogo?ebi bilo pa le dobro da bi saj informativno povedala ceno teh izdelkov mogo?e bi se potem lažje odlo?ila. trance_19_hmm.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users