No, ker ta forum bolj sameva in v tem sklopu o reviji Sladkorna že ni bilo dolgo ne nove teme, bom te naredil temo o zadnji številki.
Torej številka 75. Zamene ena taboljših zadnjih 10 številk, v njem sem zvedel ve? kot prejšnih 10 številk skupaj.
Kako pa se je vam zdela????
glasilo Sladkorna bolezen
Started by Gost beta1 *, Jul 12 2008 08:51 AM
3 replies to this topic
#1 Gost beta1 *
Posted 12 July 2008 - 08:51 AM
Posted 12 July 2008 - 01:58 PM
Tudi meni je bila ta številka Sladkorne vše?,škoda da ta tema tako sameva,saj je v reviji veliko zanimivega,zato pogrešam da v tem forumu ni nobene razprave na posamezne vsebine.
Posted 23 July 2008 - 04:43 PM
Vidim da je ta tema res zelo osamljena,ne vem mogo?e revijo ne berete ali pa vam je vse vše?.Mogo?e bi se pa kaj našlo,bili so zanimivi sredinski ?lanki o premagovanju debelost saj vemo da je to za diabetes zelo važna tema.
Posted 02 May 2009 - 01:39 PM
Pa je spet izšla nova številka revije Sladkorna je nekaj zelo zanimivih ?lankov jaz preberem vso vedno kaj najdem koristnega v njej.Zelo rada preizkušam recepte ki so zelo preprosti in mi pomagajo pri popestritvi jedilnika saj mi v?asih že zmanjka idej.Zelo koristno je ker so recepti opremljeni tudi z drugimi podatki ki so za nas diabetike zelo važni.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users