glasilo Sladkorna bolezen, št. 75 junij 2008
Pozdravljen gost ( Prijavi se | Registriraj se )
![]() ![]() ![]() |
glasilo Sladkorna bolezen, št. 75 junij 2008
| beta1 |
Jul 12 2008, 08:51 AM
Objava
|
|
Unregistered |
No, ker ta forum bolj sameva in v tem sklopu o reviji Sladkorna že ni bilo dolgo ne nove teme, bom te naredil temo o zadnji številki.
Torej številka 75. Zamene ena taboljših zadnjih 10 številk, v njem sem zvedel več kot prejšnih 10 številk skupaj. Kako pa se je vam zdela???? |
| zvezdica |
Jul 12 2008, 01:58 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 536 Član od: 23-May 08 Član Št.: 13.925 |
Tudi meni je bila ta številka Sladkorne všeč,škoda da ta tema tako sameva,saj je v reviji veliko zanimivega,zato pogrešam da v tem forumu ni nobene razprave na posamezne vsebine.
|
| zvezdica |
Jul 23 2008, 04:43 PM
Objava
|
|
Profesor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Clani Objav: 536 Član od: 23-May 08 Član Št.: 13.925 |
Vidim da je ta tema res zelo osamljena,ne vem mogoče revijo ne berete ali pa vam je vse všeč.Mogoče bi se pa kaj našlo,bili so zanimivi sredinski članki o premagovanju debelost saj vemo da je to za diabetes zelo važna tema.
|
| zvezdica |
May 2 2009, 01:39 PM
Objava
|
|
Pa je spet izšla nova številka revije Sladkorna je nekaj zelo zanimivih člankov jaz preberem vso vedno kaj najdem koristnega v njej.Zelo rada preizkušam recepte ki so zelo preprosti in mi pomagajo pri popestritvi jedilnika saj mi včasih že zmanjka idej.Zelo koristno je ker so recepti opremljeni tudi z drugimi podatki ki so za nas diabetike zelo važni.
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Verzija | Čas je: 7th September 2010 - 01:32 AM |