Jump to content

Black.Book.2006.x264.DTS.720p.BDRiP-CHD

• You cannot reply to this topic
8 replies to this topic

#1 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 12 July 2008 - 09:04 AM

Zelo dober film, res se užival zraven. Ampak nekaj me zanima, ?e res tako hitro sladkor pade, ?e daš veliko dozo inzulina direktno v žilo.

http://www.imdb.com/title/tt0389557/

#2 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 13 July 2008 - 11:18 AM

Kje si pa gledal ta film,nisem ga še nikjer zasledila. trance_19_hmm.gif

#3 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 14 July 2008 - 07:55 AM

QUOTE(zvezdica @ Jul 13 2008, 11:18 AM)
Kje si pa gledal ta film,nisem ga še nikjer zasledila. trance_19_hmm.gif

View Post

Ta film se vrtel v kinu leta 2006. Mislim, da ga še dolgo ?asa nebo na televizijskem programu. Najboljše, da ga probajte najt v videoteki ali pa si ga potegnite iz interneta. Obvezno pa morate imet podnapise, razen ?e znate nizozemski jezik.

#4 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 14 July 2008 - 09:17 AM

Hvala Beta bom poskusila najti film v naši diskoteki. trance_19_hmm.gif trance_40_thumbup.gif

#5 Spela

Car

• Clani
  • PipPipPipPipPip
  • 175 posts

Posted 14 July 2008 - 07:49 PM

QUOTE(beta1 @ Jul 12 2008, 09:04 AM)
Zelo dober film, res se užival zraven. Ampak nekaj me zanima, ?e res tako hitro sladkor pade, ?e daš veliko dozo inzulina direktno v žilo.

Filma, ki ga omenjaš, sicer (še) nisem videla, vendar se spomnim, da sem kmalu po tem, ko sem dobila diabetes daljnega leta 1989, gledala film "Steel Magnolias" ("Jeklene magnolije") in se mi je zdelo, da Julia Roberts podoživlja moje izkušnje s hipoglikemijo... Tako realisti?nega filmskega prizora nisem doživela niti prej niti kasneje!

Glede injekcije insulina v žilo ne vem, vendar glede na to, da se mi je pri insulinski terapiji pred ?rpalko zgodilo, tudi pri majhnih dozah insulina v MIŠICO, da sem bila v danem trenutku povsem prisebna, ?ez 20 minut pa že v nezavesti (in to ne le enkrat), bi rekla, da je povsem možno. Vse je stvar odziva telesa na insulin. ?e imaš relativno majhne potrebe po insulinu, te lahko ena ve?ja doza, tudi v mišico (kaj šele direktno v žilo), pahne v nezavest. Sploh pa to velja, ?e daš veliko dozo insulina nediabetiku, katerega telo že samo proizvaja (dovolj) insulina - vsak dodatek je odve?!

Ko sem še uporabljala pene sem se hecala, da imam najboljše možno obrambno orožje - napadalca zabodeš s penom in mu daš dozo insulina, pa bo najkasneje v 10 minutah obležal... Zakaj pa misliš, da moraš pri potovanju z letalom imeti s seboj zdravniško dokazilo, da si diabetik, in da so vsi ti "nevarni" pripomo?ki nujni za ohranjanje tvojega življenja?

#6 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 14 July 2008 - 08:07 PM

Jeklenih magnolij pa še nisem gledal. Konec tedna upam, da si bom vzel ?as in ta film pogledal.

Spela, nasre?o do napadalca, da nimaš ve? penov. Ker si nevarna. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Joke!

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 15 July 2008 - 08:35 AM

No pa imam že dva filma za poiskat v videoteki,na TV pa tako samo ponavljajo stare filme in seveda brez nekaj umorov sploh ne gre.Vše? mi je da se je odprla ta tema,mogo?e ima pa še kdo kakšen zanimiv film mogo?e tudi kakšno komedijo da bo popestrila poletne po?itnice. trance_19_hmm.gif

#8 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 16 July 2008 - 03:45 PM

QUOTE(zvezdica @ Jul 15 2008, 08:35 AM)
No pa imam že dva filma za poiskat v videoteki,na TV pa tako samo ponavljajo stare filme in seveda brez nekaj umorov sploh ne gre.Vše? mi je da se je odprla ta tema,mogo?e ima pa še kdo kakšen zanimiv film mogo?e tudi kakšno komedijo da bo popestrila poletne po?itnice. trance_19_hmm.gif

View Post

Fool's Gold
Drillbit Taylor
Step Up
Step Up 2: The Streets
The Spiderwick Chronicles
21
Enchanted

#9 zvezdica

Doktor

• Clani
  • 536 posts

Posted 18 July 2008 - 07:29 AM

Hvala Beta to bo kar za nekaj ?asa saj ne smem pozabiti na gibanje oziroma pohode v naravi. trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users