Baterijski vložki
Posted 03 August 2008 - 09:24 AM
Kakšne izkušnje z ostalimi modeli?
#2 Gost beta1 *
Posted 03 August 2008 - 09:52 AM
Probal sem Energizer Alkalne navadne, tudi približno zdržijo isto kot Duracel.
Ne uporabljat Accu akumulatorskih baterij!!!!!!! In ne poceni baterij - Mercator, Zmaj, Paideer itd... Uporabljajte samo kvalitetne alkalne baterije: Duracel, Energizer, Varta ...
Posted 03 August 2008 - 11:39 AM
Probal sem Energizer Alkalne navadne, tudi približno zdržijo isto kot Duracel.
Ne uporabljat Accu akumulatorskih baterij!!!!!!! In ne poceni baterij - Mercator, Zmaj, Paideer itd... Uporabljajte samo kvalitetne alkalne baterije: Duracel, Energizer, Varta ...
Zakaj ne uporabljat akumalorskih baterij? To bi bila teoreti?no dobra rešitev. Imaš dva kompleta baterij, hitri polnilec (1 ura) in bi to moralo delat... Pa? bilo bi fajn ?e bi lahko nastavil na pumpi, kdaj te opozori, in bi to nastavil recimo na 20% energije (te funkcije verjetno pumpa nima, ali pa??) in bi potem zamenjal... Res da bi te akumulatorje moral približno redno menjavat, vendar bi verjetno prišparal... Koliko baterij te ima ?rpalka not? 1, 2?
Andy
Edited by andyrozman, 03 August 2008 - 11:39 AM.
#4 Gost beta1 *
Posted 03 August 2008 - 12:44 PM
Andy
Spirit ima 1 AA baterijo. Paradigmi imajo 1 AAA baterijo.
Akumolatorskih batarij pa ne uporabljajte zaradi 1,2 volta in zato ker ko so že skoraj prazne takoj odpovejo. Drži napetost približno isto nato pa se takoj napetost kon?a in crkne in so prazne. To se je najbolj vidi pri kakšnem starem walkmanu ali pa pri baterijski svetilki. Sveti normalno potem pa se takoj sprazni. Prakti?no se lahko sprazni, da neda niti opozorila za prazno baterijo.
Druga? pa gre 1 baterija na mesec in ni takšen strošek. In še bolj ziher je.
Posted 03 August 2008 - 08:17 PM
Verjetno pri meni razlika nastane zato v plus, ker zelo malo prenašam podatke na comp in tipkam samo tiste nujne zadeve za vsakodnevno rabo. brez uporabe lu?ke in ostalih nepotrebnih funkcij.
Tudi, ko se baterija sprazni te Spirit Accu chek opozori, da je baterija skoraj prazna in imaš še ene 6-7 ur ?asa, da narediš zamenjavo.
tanove paradigme imajo te AA baterije in zdržijo približno isto, tastare recimo 508 ima pa ene majhne okrogle in to celo dve gresta notri, ki sta pa ful dragi in je strošek ri teh zadevah kar velik.,
Baterija je najmanjši strošek, ki je z pumpo. Vse drugo je dražje.
Posted 06 August 2008 - 03:42 PM
1. Tako Duracell kot Varta mi zdržijo od 39 do 44 dni, odvisno od uporabe dodatnih funkcij.
2. Mercatorjeve baterije zdržijo le 11-12 dni, tako da potrebuješ 4 baterije v istem ?asu kot eno Duracell ali Varta, in posledi?no ni? ne prihraniš.
Posted 31 August 2008 - 12:26 PM
Jaz sem vedno kupoval Vartine V357 v Big Bangu,ker so bile tam poceni in dolgo zdržijo. Te v zalokarju se mi pa zdijo zeloo predrage. Za 30€ dobiš tam 9 baterij jaz sem pa v BigBangu za 20€ dobil 27 baterij.
Sedaj pa v Big bangu nimajo ve? istega dobavitelja in imam majhen problem, ker nwm kje jih naj sedaj kupujem. Ima kdo koga???
Posted 01 September 2008 - 07:28 PM
Jaz sem vedno kupoval Vartine V357 v Big Bangu,ker so bile tam poceni in dolgo zdržijo. Te v zalokarju se mi pa zdijo zeloo predrage. Za 30€ dobiš tam 9 baterij jaz sem pa v BigBangu za 20€ dobil 27 baterij.
Sedaj pa v Big bangu nimajo ve? istega dobavitelja in imam majhen problem, ker nwm kje jih naj sedaj kupujem. Ima kdo koga???
lepo pozdravljen jaz sem do sedaj rihtal te bareje za Celjski konec verjetno pa se bom potrudil in jih nekaj nabavol za društvo diabetikov tipa 1 Slovenije in jih boš lahko kupoval tam seveda pa bii bilo še lepše v kolikor še nisi naš ?lan da se nam pridružiš in greš z nami na kak?no aktivnost
kako bo z baterijami preko društva ti javim v sredo ali ?etrtek ko se zmenimo na sestanku
lp roman
Posted 02 September 2008 - 08:17 AM
Tudi jaz imam še ta starejšo pumpico (508) in zanjo kupujem baterije v BTCju pri Delku (Šmartinska 152). Gre za baterije GB (tipa 357). Cena za baterijo je 2,57€. Njihova življenska doba v moji pumpi pa se izte?e po slabem mesecu.
link trgovine: http://www.delko.si/sql/eshop/catalog/prod...products_id=426
Sem pa v?asih tudi jaz uporabljala Vartine. ?e pa kdo ve še za kakšno ugodnejšo varianto... se priporo?am;)
LP
#10 Gost beta1 *
Posted 08 September 2008 - 10:05 AM
Torej AAA , AA in Cr2032. Najbolj me zanima za cr2032, ker jih zadnje ?ase kar dosti porabim.
#11 Gost beta1 *
Posted 09 September 2008 - 07:29 PM
Za alkaman Cr2032 sem odštel 1.33EUR
Vartina cr2032 stane 1.89EUR
Duracel cr2032 stane 2.49EUR
Posted 14 December 2008 - 06:20 PM
#13 Gost beta1 *
Posted 28 December 2008 - 01:00 PM
#14 Gost beta1 *
Posted 12 October 2009 - 08:18 AM
Priporo?am za uporabo tudi v drugih napravah.
Priporo?am tudi Ansmann CR2032 baterije, ki jo dobite za 1,39EUR v BB.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users