Jump to content

Žepne tehtnice

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic

#1 _M_

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted 12 August 2008 - 08:41 PM

Uporablja kdo prenosno (žepno?) tehtnico za tehtanje hrane (natan?nost gram, tehtanje do cca vsaj 500g, ?e bolje 1 ali 2 kg)? ?im manjša in lažja, seveda.

Sem nekaj že gledal po internetu, te robe je res precej... Nekaj zanimivih modelov je iz namre? celo iz "draguljarske" (ali pa džanki? ;) scene. Tako da so vsakršne izkušnje res dobrodošle.

Ima kdo kakšno priporo?ilo? Ali negativne izkušnje, kateremu proizvajalcu/modelu se je boljše izogniti?

M

#2 aomejec

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 77 posts
  • Zanimanja:Gorništvo, Kolesarstvo.

Posted 13 August 2008 - 07:54 AM

QUOTE(_M_ @ Aug 12 2008, 08:41 PM)
Uporablja kdo prenosno (žepno?) tehtnico za tehtanje hrane (natan?nost gram, tehtanje do cca vsaj 500g, ?e bolje 1 ali 2 kg)? ?im manjša in lažja, seveda.

Sem nekaj že gledal po internetu, te robe je res precej... Nekaj zanimivih modelov je iz namre? celo iz "draguljarske" (ali pa džanki? ;) scene. Tako da so vsakršne izkušnje res dobrodošle.

Ima kdo kakšno priporo?ilo? Ali negativne izkušnje, kateremu proizvajalcu/modelu se je boljše izogniti?

M

View Post

Slovenijales, Brdo - cena cca 50 €. Je v velikosti malo ve?je moške denarnice, na preklop. Jaz jo bom šel v kratkem kupiti. Na pogled izgleda zelo obetavno, kaj ve? pa ne morem komentirati, ker je še nisem kupil.

lp

Aleš
Aleš O.

#3 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 13 August 2008 - 08:13 AM

Pa me res zanima kako zgleda ta tetnica sigurno si jo bom šla ogledat pomožnosti jo bom tudi kupila,saj to na potovanju kar prav pride. trance_19_hmm.gif

#4 Spela

Car

• Clani
  • PipPipPipPipPip
  • 175 posts

Posted 15 August 2008 - 10:01 AM

Društvo diabetikov tipa 1 Slovenije ima na zalogi tehtnice za ra?unanje OH vsebnosti tehtane hrane (za lažji izra?un potrebne doze insulina); kako velike so, ne vem. Cena za ?lane je pod 40 EUR. Za informacije pišite na:

hba1c@volja.net

#5 Gost beta1 *

• Gosti

Posted 17 August 2008 - 10:58 AM

QUOTE(Spela @ Aug 15 2008, 10:01 AM)
Društvo diabetikov tipa 1 Slovenije ima na zalogi tehtnice za ra?unanje OH vsebnosti tehtane hrane (za lažji izra?un potrebne doze insulina); kako velike so, ne vem. Cena za ?lane je pod 40 EUR. Za informacije pišite na:

hba1c@volja.net

View Post

Ta tehnica je prevelika za žep. To je namizna tehnica.

Tisti kateri ste si kupli žepno tehnico. Dajte nam neki link, sliko, specifikacije ali kje ste kupli. Prosim malo feedback-a.

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 17 August 2008 - 05:03 PM

Tudi v našem društvu smo imeli take tehtnice te so absolutno prevelike,mene res zanimajo te žepne posebno prav bi prišle na potovanju. trance_19_hmm.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users