Jump to content

14. november 2008 - svetovni dan sladkorne bolezni

6 replies to this topic

#1 Biks

Car

• Clani
  • PipPipPipPipPip
  • 192 posts
  • Spol:Ženski
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 11 November 2008 - 05:45 PM

Kdo kaj ve, ?e se ta teden kaj dogaja oz. ?e se sploh bo kaj dogajalo v sklopu svetovnega dneva sladkorna bolezni?
Verjetno bo osrednja prireditev znova v parku zvezda, al kako... unsure.gif

Letos sem popolnoma neinformirana. Za nobeno stvar ne vem. slap.gif

At night the sky is endless, even more than in your dreams..

#2 pegi

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 423 posts

Posted 12 November 2008 - 04:07 PM

Opazila sem oglas, reklamo in sicer: VABIMO VAS, DA NAS OB SVETOVNEM DNEVU SLADKORNE BOLEZNI OBIŠ?ETE NA INFORMACIJSKI TO?KI V PETEK, 14. IN SOBOTO, 15. NOVEMBRA, V CITYPARKU V LJUBLJANI, spodaj je podpisan Roche, NovoNordisk. Kaj ve? in bolj nata?no kako bo vse to pa prav ni?.

sre?no trance_19_hmm.gif

#3 _M_

Mojster

• Clani
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted 12 November 2008 - 11:27 PM

DRUŠTVO ZA POMO? OTROKOM S PRESNOVNIMI MOTNJAMI v sodelovanju s KLINI?NIM ODDELKOM ZA ENDOKRINOLOGIJO, DIABETES IN BOLEZNI PRESNOVE Pediatri?ne klinike - organizira letos že tradicionalno 41. slovesno sre?anje družin, v katerih ima njihov mal?ek, šolar ali mladostnik sladkorno bolezen tipa 1.

Sre?anje bo 15.11.2008 od 09.00 do 12.00 ure na Medicinski fakulteti v Ljubljani Korytkova ulica 2, nadaljevalo se bo s pohodom na Ljubljanski grad in se bo zaklju?ilo na Pediatri?ni kliniko v avli in predavalnici.

http://www.kasiopeja.com/IMAGESDIA/IMAGES/VABILO08.PDF

#4 Alojz

Profesor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 381 posts

Posted 13 November 2008 - 08:24 AM

QUOTE(pegi @ Nov 12 2008, 03:07 PM)
Opazila sem oglas, reklamo in sicer: VABIMO VAS, DA NAS OB SVETOVNEM DNEVU SLADKORNE BOLEZNI OBIŠ?ETE NA INFORMACIJSKI TO?KI V PETEK, 14. IN SOBOTO, 15. NOVEMBRA, V CITYPARKU V LJUBLJANI, spodaj je podpisan Roche, NovoNordisk. Kaj ve? in bolj nata?no kako bo  vse to pa prav ni?.

sre?no  trance_19_hmm.gif

View Post

Ja res je, da Zveza društev diabetikov Slovenije, v petek in soboto skupaj z Novo Nordiskom organizira dogodek v BTC Cityparku, ko bodo cel dan se opravljale meritve KS, delili propagandni materiali.
Danes bo tiskovna konferenca na Zvezi, prav tako jutri ob 12 h v BTC.
V soboto ob 17 h bo državna proslava ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni v Litiji.

Na spletni strani IDF sem prijavil 6 pomembnih slovenskih stavb, ki bodo ob svetovnem dnevu razsvetljene v modro.

Link

http://www.worlddiabetesday.org/monuments/2008/Slovenia

Prav tako pa vseh 39 društev ali pa vsaj ve?ina njih prireja nekaj v svojih krajih.

Lepo praznovanje vsem

trance_40_thumbup.gif trance_27_notworthy.gif trance_19_hmm.gif
Lep dan se naprej

Alojz

#5 Blaž

Šef

• Admin
  • 548 posts
  • Spol:Moški
  • Zanimanja:Motociklizem
  • Sladkorna:Sladkorna bolezen tip 1

Posted 14 November 2008 - 09:34 AM

QUOTE(Alojz @ Nov 13 2008, 09:24 AM)

Lepo praznovanje vsem

Enako! trance_30_punk.gif trance_40_thumbup.gif
Lp, Blaž

#6 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 15 November 2008 - 12:10 PM

Tudi v našem društvu se ob dnevu sladkorne bolezni dogajajo razli?ne aktivnosti:razstava,pohod predavanjain še in še.
Letos nas je bilo na pohodu 35 vsako leto nas je ve? tako se lahko o marsi?em pogovorimo in tudi poveselimo. Vsako leto nas je tudi ve? sladkornih bolnikov zato je prav da se znamo spopasti s to boleznijo in da pa? živimo po najboljši možnosti.
Pa sre?no. trance_40_thumbup.gif

#7 zvezdica

Doktor

• Clani
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 536 posts

Posted 18 November 2008 - 09:36 AM

V soboto je bila proslava ob dnevu diabetikov vLitiji,bilo je enkratno vsa pohvala prirediteljem in vsem prostovoljcem ki so to omogo?ili.
Vše? mi je bilo ker smo se potem lahko tudi malo pogovorili na druženju s ?lani iz vse Slovenije in izmenjali svoje izkušnje vše? mi je bilo ker sem se lahko pogovorila in posvetovala o težavah pri premagovanju te zahrbtne bolezni vsaka izkušnja nekaj šteje.
Pa lep pozdrav še naprej in veliko lepih dni. trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users