Fotogalerije

Svetovni dan 2014 -osvetlitev objektov

Proslava D.D. Koper

19. športno – rekreativno srečanje diabetikov Slovenije

Malta 2009 – Skupaj smo močnejši!

Svetovni dan

Okrevanje v Bohinju

Za ogled celotne galerije pojdi na: http://www.omnalab.com/bohinj2007/

Jadranje po Kvarnerju

Športni piknik v Domžalah

Aktivni oddih Društva diabetikov tipa 1 Slovenije v Bovcu

Več fotografij na: http://www.omnalab.com/bovec2006

Pohod na Boč 2006

Vir: http://www.omnalab.com/boc2006/
Športne aktivnosti in resno delo Društva diabetikov tipa 1 Slovenije

V nedeljo 28 februarja smo se zbrali na zimskem športnem dnevu društva. Dopoldne smo popestrili smučarske užitke na strminah Rogle. Novo zapadli sneg nam ni delal težav. Nekateri pa so se podali v Zreške Terme in užitkarili v bazenu. Po kosilu smo opravili še občni zbor društva za leto 2005. Pregledali smo stanje 2005, prekomentirali aktivnosti za leto 2006 in spet gremo v nove zmage. Letos bomo poizkušali opraviti kakšno aktivnost vsak mesec. Pridružite se nam. Org. Odbor društva

Intenziv društva HbA1C na Rogli, 2002

Dragi moji, z veseljem vam pišem, kako se Društvo HbA1C vedno bolj odpira novim dogodivščinam ter združuje prijetno s koristnim. V začetku junija so se namreč člani Društva zbrali na čudovitem področju Pohorja, na Rogli, kjer so imeli intenzivno poglabljanje o novih tehnologijah, znanjih s področja sladkorne bolezni. Tudi sama sem se udeležila njihovih srečanj, zato vam lahko priporočam naslednje intenzive, ki jih nameravajo organizirati v različnih slovenskih krajih.