Postani član

Zakaj bi se včlanili v društvo diabetikov?

• zato, ker si lahko izmenjate izkušnje o sladkorni bolezni,
  • zato, ker več kot nas bo včlanjenih v društvih lažje bomo dosegli svoje cilje na zdravstvenem, pravnem in socialnem področju,
  • zato, ker se seznanjamo z vsemi novostmi na področju zdravljena sladkorne bolezni,
  • in še, in še…

Naj nas druži geslo mednarodne diabetične zveze – IDF: SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

Kaj pridobite s članstvom:

• Prejmete štiri številke glasila Sladkorna, ki izidejo v tem letu,
  • Imate možnost cenejšega nakupa knjig, ki jih izda Zveza Društev diabetikov Slovenije,
  • Prejemate informacije o delovanju društva,
  • Prejemate vabila na predavanja, izlete, okrevanja-odvisno od posameznega društva

Vaše podatke, ki jih boste posredovali se zbira na Zvezi društev diabetikov Slovenije in se jih po prejemu posreduje na želeno društvo, ki vas obvesti o nadaljnjem postopku včlanitve.

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov Povezava

SOGLAŠAM DA:
(svoje soglasje prosimo izrazite spodaj z odgovorom DA ali NE)

društvo in Zveza društev diabetikov Slovenije (v nadaljevanju zveza) vsak zase ali skupaj obdelujeta podatke o mojem zdravstvenem stanju, tj. o letu obolenja za diabetesom, tipu diabetesa in vrsti zdravljenja ter druge osebne podatke iz te izjave za pripravo statističnih analiz članstva in raziskav o sladkorni bolezni in o potrebah obolelih za sladkorno boleznijo (npr. analize obolelih za sladkorno boleznijo glede na vrsto zdravljenja, po starosti, spolu in območju prebivanja, starosti bralcev revije Sladkorna bolezen ipd.):
DANE

me društvo in zveza po pošti, po elektronski pošti in po telefonu obveščata o drugih ponudbah, storitvah in dejavnostih društva, zveze ali tretjih oseb, ki lahko vključujejo tudi tržne vsebine, za katere društvo ali zveza presodi, da bi člane lahko zanimale, in ankete oziroma vprašalnike za pripravo analiz društva, zveze ali njunih sponzorjev:
DANE

da mi lahko društvo in zveza obvestila, vprašanja in ponudbe iz prejšnje alineje pošiljata tudi prilagojeno mojim potrebam in interesom glede na moje zdravstveno stanje (npr. prilagojeno tipu obolenja ali tipu zdravljenja):
DANE

društvo obdeluje podatek o mojem datumu rojstva za namene pošiljanja rojstnodnevnih čestitk, ponudb blaga in storitev, popustov in daril: