Cenejše cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu

Zdravstveni dom Ljubljana in Zdravstveni dom Celje tudi to jesen izvajata akcijo cenejšega cepljenja proti klopnemu meningoencefalitisu (KME) “Zdravo v naravo”. Jesen je namreč pravi čas za zaščito proti tej nevarni virusni bolezni osrednjega živčevja, da smo spomladi, ko se klopi prebudijo, pripravljeni za brezskrbno uživanje v naravi.

Akcija “Zdravo v naravo”, v okviru katere cena cepljenja znaša 20 evrov, bo tokrat potekala:

V LJUBLJANI do 30. novembra
pri vseh osebnih zdravnikih, ki delujejo v okviru Zdravstvenega doma Ljubljana. Za cepljenje se pri osebnem zdravniku naročite po telefonu, prek spletnega naročanja ali osebno v ordinacijskem času ambulante.

V CELJU
– v soboto, 18. novembra 2017, in
– v soboto, 2. decembra 2017
na Gregorčičevi 5, natančneje v prostorih nekdanje ambulante nujne medicinske pomoči poleg Reševalne postaje v ZD Celje, in sicer obakrat od 8. do 15. ure. Naročanje na cepljenje v Celju ni potrebno.

Nekoliko več informacij najdete v priloženem obvestilu in v veliko pomoč bi bilo, če vabilo posredujete tudi svojim članom oziroma enotam v sestavi vaših organizacij. Informacije o možnosti cenejšega cepljenja lahko objavite tudi na svojih spletnih straneh in na družbenih omrežjih.

Najlepša hvala za vašo pomoč pri obveščanju in prav lep pozdrav,

Špela Verbič Miklič
Studio Pepermint
GSM: 031 270 883