Vivamel – Naravna rešitev za celjenje ran – z medicinskim kostanjevim medom

Že stoletja je znano, da med zavira rast bakterij ter spodbuja celjenje ran. V Tosami so iz kostanjevega medu, ki je bogat vir vitaminov, encimov in mineralov, razvili Vivamel. Gre za sodobne obloge za rane, naravno rešitev in prvo izbiro za celjenje ran za vso družino.

Od ranice do kirurške rane

Klinična testiranja so pokazala, da je Vivamel primeren za zdravljenje vseh vrst ran. Priporočajo ga za zdravljenje kirurških ran, ran po poškodbah, opeklin, odrgnin, razjed (tudi razjed na diabetičnem stopalu), okuženih ran in ran z močnim vonjem. Izkazal se je za izjemno učinkovitega, saj se z njim rana hitreje izčisti, deluje protivnetno in antimikrobno, vzpostavi vlažno okolje, ki je nujno za optimalno celjenje, zmanjša se neprijeten vonj in pospešuje celjenje z manj brazgotin.

Tudi za osebe s sladkorno boleznijo

Klinično je dokazano, da je uporaba Vivamela primerna tudi za celjenje ran sladkornih bolnikov. Nanos medicinskega kostanjevega medu na rano namreč ne vpliva na nivo krvnega sladkorja.

Več o Vivamelu in njegovi uporabi si preberite na https://www.vivamel.si/ .