Kaj boste jutri jedli v službi? 

Človek ima povprečno 40 let delovne dobe, kar pomeni, da na delovnem mestu preživi vsaj četrtino…

Vitamin D pri Slovencih 

Drugi november obeležujemo kot svetovni dan vitamina D, s ciljem ozaveščati o pomenu tega za zdravje…

Slaadko življenje – brošura

-> Prenos brušure: "Sladko življenje" vir: Večer Mediji, d.o.o.

Tudi v mestnih središčih sveže in lokalno

Zveza potrošnikov Slovenije piše o pomembnosti sveže, lokalne prehrane, ki je tudi v mestnih središčih…

Shranjevanje živil v hladilniku 

Spletna stran prehrana.si piše o tem, kako in zakaj shranjevati živila v hladilniku. Pri tem se je…

“Pripravljenost slovenskih sladkornih bolnikov na uporabo storitev Telenege”.

Namen magistrske naloge je izpostaviti problematiko na področju zdravljenja sladkorne bolezni in iz…

Bučna semena

Jesensko obdobje je sezona buč. Muškatne, maslene, hokaido in druge so odlične za pripravo kremnih…

Zakaj je pomembno zmanjšati izgube hrane in količino odpadne hrane?

Izgube hrane in odpadna hrana ogrožajo trajnost naših prehranskih sistemov. Ko hrano izgubimo ali zavržemo,…